Cykla Sörmlandsleden

Det är ganska häftigt att känna att efter 8 år i Stockholm hittar jag nya guldkorn varje vecka. Min längtan efter att vara ute är större än någonsin och så där löjligt rätt i tiden om man kikar på alla trender.

Ett av mina favoritställen att cykla på är Sörmlandsleden genom Nackareservatet in i Hellas och vidare ut på Tyresö. Bara att följa de oranga markeringarna på träden.

Jag brukar cykla som uppvärmning ut till parkeringen vid Björhagens golfbana och där leta mig in i skogen. Det är bitvis riktigt stökigt och härligt.

 

 

Naturligt stilleben. Vackert liksom.

Det finns bara en hund som Rambo.

Min 14-årige vän.

 

Följ de orangemarkerade träden.

 

 


Rötter i all sin härlighet.

 

Ett annat stilleben.

 

Klippigt och stenigt. En annan springtur med cykeln över axeln. Zorro nere i hörnet till vänster. Vi plockade så klart upp efter honom.

 

 

2 Comments

  1. Lotta 19 september, 2013at11:00

    Sörmlandsleden är underbar! Jag springer gärna etapp 1 – 4, antingen delar eller alla fyra. Ska ta mig an Nynäsdelen så snart jag kan. Tänk bara på att på etapp 3 (alby friluftsgård – tyresta by) får man inte cykla på. Delar av leden går igenom nationalparken och där är det cykelförbud tydligen. Finns mer info på sormlandsleden.se och http://www.stigoteket.se/stig.php?stig_id=63.Sorry for being a party pooper. :)

  2. Maria 4 mars, 2015at18:10

    Lotta o Jessica, tack för superbra info! ♡
    Internet är generöst!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *