Cykling hela vägen till Högbo

Vi är på plats på Högbo Brukshotell – som imponerar som ett träningsmecka – om man gillar att träna i skogen och i vatten. Allt finns, och lite till. Det enda minus nu so far, är ett ordentligt gäng myggor.

Jag och Sara har cyklat från Öregrund hit – på landsväg med MTB. Otroligt bra träning inför cykelvasan och Sara är ett eminent cykelsällskap. Hon är obeskrivligt bra på många sätt.

Att cykla landsväg med en mtb (dessutom 15 mil som det visade sig senare att vi cyklat)  är enormt krävande men gick ordentligt mycket lättare än vad jag trodde, förmodligen tack vare sällskapet. Jag svor över bilister som inte kan visa hänsyn, men var annars mest ganska nöjd.

Efter drygt sju mil började min höftböjare protestera – jag är väl medveten om att den är för stark i jämförelse med andra muskler och ganska överansträng. Jag vet också precis vad jag borde göra.

I Gävle mötte Sofia, Viktor och Åsa upp oss och gav oss välbehövlig draghjälp de sista milen hem.

Just nu vilar jag relativt utslagen av den kvava luften och försöker bestämma mig för om jag ska springa eller cykla lite till som pass nummer två idag.

 

2 Comments

  1. Suzan 7 juli, 2012at16:49

    underbart!

  2. Annelie 8 juli, 2012at10:31

    Låter som en härlig dag :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *