Cykling i Hellas

Det här med ljusa sommarkvällar gör att mina rutiner ser helt annorlunda ut. Jag väljer gärna att komma ut istället för att landa i tv-soffan. I kväll när hela Sverige såg Zlatan och “de andra” spela match, packade jag och Sara in oss med cyklar samt J för att testköra Ducatin och Saras nya Trek i Hellas.

Hellas bjöd på sagolikt ljus över skön, trollsk och magiskt samt en hel del svärmar av betydligt mer omagiska knott och mygg.

Jag trivs i Saras sällskap – hon är en fantastisk människa med en otroligt fin själ.

 

 

5 Comments

  1. Åsa 12 juni, 2012at07:25

    Ser mysigt ut. Visst är Kari Traa tröjan fantastisk skön? :)

  2. Uppochhoppa 12 juni, 2012at10:10

    Vad fint ni har det!

  3. Anna (orka mera) 12 juni, 2012at12:21

    Så underbart!!! Ser så mycket framemot denna för mig helt nya, främmande, skrämmande och härliga träningsform! Underbara bilder!!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *