… som jag blir 1 år äldre har jag spenderat med att vara helt förvirrad pga de nattliga omständigheterna, har bokat in en massa roliga möten i morgon på självaste dagen. Börjar bli gammal som ett troll ;) eftersom jag inte ser dagen som helig längre.

Torsdagar är för övrigt min dag för boosta kroppen med energi och skämma bort den med ett dygns träningsfria timmar… så för att sysselsätta mig och fylla mina ekande hyllor i kylen avverkade jag en storhandling.

IMG_1523

IMG_1524

Passade på att köpa ännu en produkt från min nya favorit på badrumshyllan, Dr Brandt. Är ju ett Dermalogica fan, men måste erkänna att dessa rackare klättrar om Dermalogica på listan.

IMG_1526

IMG_1527

Försöker också hitta en lite billigare favorit än Biotherms Apricot super återfuktande body cream… ingen har slagit den ännu, men ska testa den här och se om den kan leva upp till Biotherm.

IMG_1525

För att få balans i dagens inköpta nyttigheter, så vll jag bara berätta att jo visst, 3 st 1 1/2 liters Pepsi Max smög sig med hem.

pepsi_max

pepsi-max-razor-blade

pepsi-max-hang-shot1


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center