dagen före dagen…

… som jag blir 1 år äldre har jag spenderat med att vara helt förvirrad pga de nattliga omständigheterna, har bokat in en massa roliga möten i morgon på självaste dagen. Börjar bli gammal som ett troll ;) eftersom jag inte ser dagen som helig längre.

Torsdagar är för övrigt min dag för boosta kroppen med energi och skämma bort den med ett dygns träningsfria timmar… så för att sysselsätta mig och fylla mina ekande hyllor i kylen avverkade jag en storhandling.

IMG_1523

IMG_1524

Passade på att köpa ännu en produkt från min nya favorit på badrumshyllan, Dr Brandt. Är ju ett Dermalogica fan, men måste erkänna att dessa rackare klättrar om Dermalogica på listan.

IMG_1526

IMG_1527

Försöker också hitta en lite billigare favorit än Biotherms Apricot super återfuktande body cream… ingen har slagit den ännu, men ska testa den här och se om den kan leva upp till Biotherm.

IMG_1525

För att få balans i dagens inköpta nyttigheter, så vll jag bara berätta att jo visst, 3 st 1 1/2 liters Pepsi Max smög sig med hem.

pepsi_max

pepsi-max-razor-blade

pepsi-max-hang-shot1

Total
0
Shares
Comments 5
 1. Med en enkel tulipan på bemärkelsedan trallalala……………………..
  Ja må du leva, ja må du leva uti lyckliga år, trallalala
  HIPP,HIPP,HURAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Många Kramar!

 2. Du får ett grattis här oxå! :) Hoppas du njuter ordentligt av dagen. Du har inte glömt pumpen imorgon va?! Tusen tack för hjälpen. Tar emot att vicka bort den, men när man vet att de är i trygga händer med dig så känns det bra. :) KRAM Lisa

 3. Hipp hipp hurraaaaa på din födelsedag världens bästa Jessica! =) Hurra hurra hurra hurrraaaaa!!! Badarappappapaaaaa (fanfar)
  Ha en underbar dag! Ses på gymet imorgon förmiddag =)
  Kramar

 4. Grattis älskade vän! Du kan ju tröstade dig med att hur gammal du än blir så är jag alltid lite äldre (och mer förvirrad!) Har du testkört ditt nya rivjärn än!? Puss till dig från hela familjen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
sovmorgon som heter duga

sovmorgon som heter duga

Har känt mig som om jag haft småbarn idag

Next
Happy Birthday Inner Warrior och ändringar i schemat för idag samt i morgon

Happy Birthday Inner Warrior och ändringar i schemat för idag samt i morgon

… min inre krigare, min yttre och hela jag fyller år idag

You May Also Like