Dagen innan Blogger Bootcamp

Fredag. Kallt, klart och sol. Dagen innan träningslycka med Blogger Bootcamp. Jag har lyssnat på kroppen. Vilat. Tagit thaimassage. Boostat själen med kärlek- Långfikat (det gör jag typ aldrig), med vänner jag träffar för sällan. Kikat på Iddefix efterträdare. Hon/han hänger där, redo att komma hem.

Dagen enligt min instagramfeed nedan.

4 Comments

 1. Lena 16 mars, 2013at13:14

  Roligt med ny cykel! Och hoppas ni får det grymt i helgen!

 2. Karin FitnessochHälsa 16 mars, 2013at18:55

  Hann inte säga det till dig idag; men jag gillade din funktionella klass mycket! Bra och nyttig träning för mig där jag fick göra sådant som jag inte är så bekväm med. :-)

 3. Användarens profilbild jessica 16 mars, 2013at20:30

  Så kul att se dig Karin! TACK för att du var med och tack för feedbacken :)

  Karin-Tri & Lena- snart cyklar vi

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *