Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Dagens boost

Senast uppdaterad:

[insert]

 

[/insert]

 

 

0
 1. Underbara bilder!
  Jag har en fråga till dig. Du har ju skrivit mycket om det här med att man ska respektera instruktören och hur man ska bete sig när man går på gruppträningspass. Jag är själv ledare och idag rann bägaren över. Jag leder skivstång och så fort sista jobbiga låten är slut smäller folk igen sina brädor (det låter väldigt mycket!!) och går innan nedvarvning och avslut är klart.
  Vad har du för tips till mig som ledare. Vad kan jag säga till alla innan passet som får dom att förstå att passet är genomtänkt från början till slut? Jag vill ju inte låta elak men bara få dom att förstå att det inte är ok att gå innan…

  Hoppas du förstår min fråga :)

  Du inspirerar mig mycket i min instruktörsroll!
  //Frida
  Matsdotter.shapemeup.se

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
YourNextMove
Nästa
Dagens

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.