Dagens favoriter

Snön vräker ned. Slår mot den varma marken och försvinner. Jag sitter och kikar ut genom fönstret och hoppas att den stannar. I alla fall en liten stund. Så pass mycket att det går att preparera längdspår.

Min knäskål nästan jollrar av välbehag efter dagens laserbehandling. I väntrummet träffade jag Anna, så himla kul att höra att du  följer min blogg och att du går till världens bästa Micke.

Jag tänkte presentera 2 av mina klara favoriter i snöslasket.

1. Nike Pro Combat – den är liksom så där löjligt perfekt i passformen.

2. Nike Glencoe Warrior – bara att dra på och definitivt en bättre variant än “Uggsen”.

 

 1. Håller med om att Nike Pro Combat gillas.
  Och Nike Glencoe Warrior är grymt snygga! Vet du någon butik i Sthlm som har dem?

 2. Buhu, här har vi haft en massa, fluffig snö ända tills i förrgår då det började att töa! I januari. Grrr. Nu kommer nog snön att räcka bra länge ändå men mysfaktorn har försvunnit. Hoppas ni får mer av snön och mindre av slasket framöver.

 3. @Åsa, jag tror du kan hitta skorna på sneakers and stuff, annars på Nike.com.
  @JoJohanna: Måste vara en av de mest katastrofala vintrarna på länge.

  KRAM
  J

 4. Ja, Jessica, kul att stöta på dig där i väntrummet! Micke är grrrrreat :) Tänk vad kul att det ändå var via din blogg ngn gång i somras jag fick nys om Kiropraktorkompaniet. Besök där har sedan i sin tur lett till massa andra bra saker som bl a PT-träning, med en som du tydligen också känner (vilket jag fattade först när jag såg dig på bild i hans corebok häromdagen), haha! Lycka till med knät, vi ses säkert i ngt sammanhang framöver; hos Micke, på WC eller kanske på Nike blast! :)

  Anna

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.