Dagens note to myself

Vissa saker är jag inte  så bra på. Som att inte ta med mig jobb till sängen. Typ det dummaste man kan göra.

Dagens hälsotips är helt enkelt, gå inte och lägg dig med jobbtankar i huvudet. Skriv ned dem på ett pappar. Lämna pappret utanför sovrummet. Och linda in dig med positiva härliga tankar så du somnar gott.

Och ta inte datorn och telefonen med dig till sängen. Ever. Punkt.

 

3 Comments

  1. Moa 10 januari, 2014at10:50

    Jag har som ett litet löfte till mig själv att lägga undan telefonen efter kl 22 på kvällen :) Sjukt svårt att inte frestas att ändå plocka upp den – men när jag lyckas kommer jag i säng tidigare, hinner plocka iordning/fram (dvs slipper stressa morgonen efter), umgås lite mer med min sambo etc. Värt!

  2. Användarens profilbild jessica 10 januari, 2014at10:52

    Grymt bra regel tycker jag! Ska ta den som inspiration.

  3. Träningsglädje 10 januari, 2014at11:25

    skärmförbud efter kl 22 är toppen, har aldrig mått så bra som då.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *