Dagens outfit

Kroppen är så där förtjust men öm – 3:e veckan (eller är det andra eller fjärde?) med Pernilla och allt börjar liksom klucka så där härligt belåtet.

Skitjobbigt, hatkärlek till TRX och de där små kloten – men det gör susen.

Dagens outfit.

1. Tights- NIKE PRINT BOWERY- tokigt perfekta i passformen

2. Sportbh – NIKE PRO – min absoluta favorit

3. Skor – NIKE LUNAR GLIDE

4. T-shirt – favoriten från Nike Blast

5. Armband – vänskapsarmband inköpt i LA i somras.

 

 

7 Comments

 1. StepUp 2 Fitness 30 augusti, 2012at13:36

  Snygga kläder…. tightsen är jag sugen på :)
  Berätta gärna mer om träningen (eller du kanske redan har gjort, sorry isf)

 2. Användarens profilbild jessica 30 augusti, 2012at13:38

  tack fina – jag har inte berättat så mkt. Ska absolut göra det! :)

 3. Caroline 30 augusti, 2012at18:27

  Snyggt! Köpte mina första Lunar Glides förra veckan :) så sköna! <3

 4. Elin 30 augusti, 2012at20:03

  Hej! Nu när du ändå visar upp Nike-grejer måste jag fråga om de där Nike-tightsen du köpte på intersport drottninggatan. Jag kände att jag var tvungen att ha ett par sådana så jag gick dit och frågade men de var slut/borta och ingen hade någon aning om vad det var för något eller om de skulle få in dem igen. Någon trodde att det var rea-grejer från en gammal kollektion. Till saken hör att jag inte ens lyckats hitta en bild på internet, varken från Nike eller Intersport. Så det jag undrar är om du har någon aning om vad de är för tights egentligen? Sa de något när de hängde upp dem? Jag har väl egentligen annat att gå grubbla på, men i alla fall. Tack för en bra blogg!

 5. Användarens profilbild jessica 30 augusti, 2012at20:11

  Heeej Elin!
  Visst är de fina! Jag blev helt besatt av dem direkt! När jag köpte dem för ngn vecka sedan hade de precis kommit in i butik. Det är samma tights som jag har på denna bilden bara ett annat mönster. Hoppas du hittar dem – jag ska kolla om jag kan få reda på var de går att få tag på idag.
  Tusen tack för att du gillar min blogg – det gör mig alldeles varm i hjärtat.

  Kram

 6. Lotta 31 augusti, 2012at05:22

  Elin, modellen heter Nike Cheetah print bowery. Googla så får du fram en bild! Jag fick äntligen tag på ett par själv från Urban Clothing på nätet, så kolla där, men skynda innan de tar slut!

 7. Användarens profilbild jessica 31 augusti, 2012at06:30

  TACK Lotta!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *