Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Dagens Reminder

Senast uppdaterad:

0
  1. Du är helt fantastisk. Verkligen, på riktigt och rätt in hjärtat fantastisk. De senaste dagarna har jag suttit och läst din blogg och kommit hela vägen tillbaka hit. Och jag är helt fylld av kärlek och energi trots en utmattningsförkylning. Det är precis såhär jag vill må. Nästa år fyller jag 25 och min ångest 18. Livet har varit en uppförsbacke och jag är trött på att begränsas såväl psykiskt som fysiskt. Men när jag läser dina ord tänds den där lilla elden som brinner inuti och som har brunnit genom allt. Genom trakasserier och mobbning, genom panikångest och depression. Den där lilla elden som fortfarande håller hjärtat högt trots så mycket utnyttjande. Jag vill egentligen bara säga tack. Mest för att vi inte gör det tillräcklig idag. Tack för inspiration och vilja, tack för energi och eld. Tack för dina ord och ditt leende. Och tack för att du hjälper mig att hitta viljan som jag tappar ibland. Tack.

    (Jag gör vanligtvis inte såhär. Men nu gör vi det. Ett. Två. Tre.)

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Föregående
Dagens Boost
Nästa
Vilodag

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.