Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Dagens snabba uppdatering

Senast uppdaterad:

Imorse ringde klockan – jag snoosade och tog mig sedan upp. Satte på mig löparkläder och löparskorna. På med löparselen på Rocky och sprang på min bergiga halvö. Gav busarna frukost och mig själv.

Började jobba och jobbade på tills arbetsdagen var slut. Packade min väska och körde mot t-centralen för att plocka upp Madde och åkte sedan ut till Extremfabriken där Fanny (ni vet instagramfenomenet som är så fantastiskt inspirerande) och Alex (som äger själva stället) hade event med oss och Nike.

45 stycken super starka deltagare var med och tog sig runt hinderbanan, och fick testköra med Nikes nya Free TR 7. Sådär härligt lila – ni vet pastelligt men dovt.

Imorrn kommer bilder. Nu säger jag godnatt.

0
Nästa
Reminder

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.