Dagens snabba uppdatering

Imorse ringde klockan – jag snoosade och tog mig sedan upp. Satte på mig löparkläder och löparskorna. På med löparselen på Rocky och sprang på min bergiga halvö. Gav busarna frukost och mig själv.

Började jobba och jobbade på tills arbetsdagen var slut. Packade min väska och körde mot t-centralen för att plocka upp Madde och åkte sedan ut till Extremfabriken där Fanny (ni vet instagramfenomenet som är så fantastiskt inspirerande) och Alex (som äger själva stället) hade event med oss och Nike.

45 stycken super starka deltagare var med och tog sig runt hinderbanan, och fick testköra med Nikes nya Free TR 7. Sådär härligt lila – ni vet pastelligt men dovt.

Imorrn kommer bilder. Nu säger jag godnatt.

2 Comments

  1. Anna 24 maj, 2017at06:22

    Alltså jag dör vilka skor! Min favvofärg alla kategorier! Måste ha ?

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *