0530 kommer Beatrice till att ringa mig i morgon för att få upp mig ur min varma säng eftersom jag lovat att vicka på en Body Pump 0645 på Nybroplan. Helt vansinnigt… undrar verkligen HUR jag tänkte när jag tog på mig den.

Måste tillägga att jag beundrar alla morgonpigga som släpar sig till gymmet så tidigt. För några år sedan hade jag 2-3 morgonklasser  veckan. Varje gång var det en pina att gå upp men underbart att möta alla sömndruckna till morgonpigga deltagare på klasserna.

Är nyförälskad i min nya lila tröja från Nike som följde med hem efter helgens konvent.

jessan


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center