Dags att kliva ur sängen 0530

0530 kommer Beatrice till att ringa mig i morgon för att få upp mig ur min varma säng eftersom jag lovat att vicka på en Body Pump 0645 på Nybroplan. Helt vansinnigt… undrar verkligen HUR jag tänkte när jag tog på mig den.

Måste tillägga att jag beundrar alla morgonpigga som släpar sig till gymmet så tidigt. För några år sedan hade jag 2-3 morgonklasser  veckan. Varje gång var det en pina att gå upp men underbart att möta alla sömndruckna till morgonpigga deltagare på klasserna.

Är nyförälskad i min nya lila tröja från Nike som följde med hem efter helgens konvent.

jessan

2 Comments

 1. Linda 3 februari, 2010at08:07

  Jag kan bara hålla med, jag beundrar också dem som kan det! Nu ska jag släpa mig iväg på min datakurs. Det är fortfarande mörkt ute! Då ska man ligga i sängen ju…

  Ha en härlig dag!
  Kram Linda

 2. Jenny 3 februari, 2010at09:46

  Ja fy tusan, morgonträning är inte det lättaste… Och PUMP dessutom? Huga! :)

  Kan du inte lägga upp en bild där man ser tröjan bättre, den ser himlarns så fin ut!

  KRAM

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *