Dåliga dagar

Jag har känt det som om jag har en förkylning på g idag och försökt kväva den genom att verkligen inte göra någonting. Jag hade värsta planen på att rehabba – typ hela dagen. Det sket sig. Det är bättre att vara klokare just nu. Klokare än vad min rastlösa själ brukar vara. Så jag har grävt ned mig i soffan med hörlurar och finputsat på klasserna till THE NIKE BLAST.

Jag funderade ett tag på att skriva värsta peppande inlägget. Men så slog det mig. Varför det? Jag känner inte så i dag och jag har förut påpekat att bloggvärlden har en förmåga att försköna de dåliga dagarna. Jag har galet många bra dagar – de gör min insida ljuvligt bubblande och min ögon skiner som solstrålar – men jag har, som alla andra, vältränade eller mindre tränade personer – sämre dagar.

Idag är det en sådan, en riktig skitdag. Jag kände mig lugn och lycklig inombords när jag såg snöflingorna segla ned från himmeln – men de dog liksom när de träffade den varma marken. Jag är less på att mitt knä inte är 100%. Även om allt kunde varit så mycket värre – hade jag en annan plan för januari. Jag är en krigare och kämpar mig alltid igenom svackor. Jag vill säga att jag har en bra förmåga att vända saker till något positivt men ibland så räcker det inte till. Stundvis.

Idag ifrågasätter jag mig själv. Och tror att det både är nyttigt och ett sundhetstecken. Så länge man tar beslut bidrar till framsteg och utveckling i någon riktning. På så sätt är egentligen de dåliga dagarna bra dagar. Och utan dem så saknas också förmågan att uppskatta framgång och lycka.

Dagens funderande och rannsakande har i alla fall bekräftat att alla de val och beslut jag gjort är rätt.

3 Comments

  1. katarina 23 januari, 2012at16:04

    Jessica, det är just den här typen av inlägg som gör dig så inspirerande. Du vågar erkänna att du är som alla andra och inte en halleluja – “wannabe”. Alla har såna här dagar men inte många vågar erkänna sig svaga. Därför är du guld värd för oss läsare!!

  2. Användarens profilbild jessica 23 januari, 2012at16:07

    Åh tack Katarina! Nu blev jag varm i hela hjärtat! Massa magi och energi till dig!

  3. Maria 23 januari, 2012at21:17

    Egentligen tror jag man är som starkast när man faktiskt vågar erkänna sig svag. Så grattis till din styrka! Och sänd det där knäet lite snälla tankar. Det har väl kanske också rätt att visa sig lite svagt ibland … :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *