Dan före dan före the BLAST!

Den här veckan har bokstavligen verkligen susat förbi i ett sjukt tempo. Jag har hunnit med en kärleksfull men toköm träningsvärk i bålen efter att ha svingat med de magiska kloten, legat i feber, kurerat mig. Varit nervös. Ömsom ganska lugn. Och nu är det två dagar innan det smäller.

I morgon ska jag hinna möta upp Mo för att bistå med teknisk support samt M för att repa “the Shack”.

För att gulla lite med kroppen och få den på strålande humör, har jag lassat i mig sådant den mår bra av.

Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Eterfrågade låtar

Eterfrågade låtar

De har rullat innan, ibland under och efter mina klasser och ni har frågat om

Next
Dagen innan…

Dagen innan…

Solen har bäddat in Stockholm i ett magiskt ljus i dag och jag är härligt laddad

You May Also Like