De som känner mig innan och utan

Cykelvasan kommer närmare med stormsteg och jag tillsammans med Herr Ducati är ute och rastar varann relativt frekvent. Idag har vi gyttjebadat ute på Järvaältet. Jag tyckte vi skulle vika av in på en ridstig – vilket visade sig vara rena tillhållet för mygg och lerbad. Föll dock inte en enda gång faktiskt. Tycker att det är superkul faktiskt. Höftböjaren nyper ordentligt efter ungefär en timmes körning – jag behöver en ny sadelstolpe till den röde faran. Den är på max just nu och jag behöver  komma lite högre upp samt töja och få muskeln till att slappna av.

Jag är relativt förvånad över att jag fått in både MTB och löpning med fartlek denna helgen. Nästa vecka är sista vekan innan jag tar ledigt från klasser under hela juli för att leta inspiration i bla LA och hårdträning för cykelvasan. Jag har inte haft uppehåll under en hel månad från instruerandet på säkert 10 år – det känns otroligt konstigt och jag kommer längta tillbaka varje dag. Men för att bli bättre och fortsätta utvecklas behöver jag juli för att ta mig utanför min bekvämlighetszon och få bukt med obalanser.

Jag fick precis ett sms från Sara när jag behövde det som allra mest – jag brast ut i gapskratt och glömde det jag grubblade på. Det är sådant här som får mig att älska mina vänner villkorslöst. Alla ni – ni är amazing varje andetag!

5 Comments

 1. Åsa 24 juni, 2012at20:57

  Hihi underbart!
  Åsa vill också addera NTC på måndag. :)

 2. Användarens profilbild jessica 24 juni, 2012at20:59

  Wiiiooo välkommen :)

 3. Uppochhoppa 24 juni, 2012at23:00

  YAY!!! Jag skrattar högt här med!

 4. Josefin 26 juni, 2012at10:23

  23 olästa meddelanden :O snacka om poppis ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *