Den där ytliga listan

Sofy körde en lista igår där hon rabblar sina favoriter i från badrumsskåpet. Eftersom jag fullkomligt älskar produkter (skratta inte nu Sara och Sofia) och verkligen har provat allt. Verkligen allt. Så kan jag inte låta bli att haka på. Här kommer den.

 

BODYLOTION

Biotherm lait Corporel och Biotherm baume corps. Min hud är så där härligt mjuk och jag är övertygad om att det beror på att jag tagit hand om den sedan mormor och mamma introducerade mig till krämernas fantastiska land. Jag har använt de två krämerna sedan jag typ var 15. Den ena lite fetare och den andra lite lättare. Men magiska. Huden säger tack.
 

DUSCHTVÅL

Jag ääälskar allt som doftar dyrt och löddrar. Det får inte vara mjölkigt. Två klara favoriter är Decleors Aroma Cleanse – den på bilden och även den som är blå/grön och doftar mint och eucalyptus. Favorit nummer två är Byredos duschtvålar. Jag älskar Pulp allra mest, men har fler favoriter. Nästan alla. En av dem på bilden.
 

PARFYM

Byredo. Pulp och Oud Immortel  är mina absoluta favoriter. Scotch and Sodas parfym, samt Issey Miake och Narciso Rodriguez står med på hyllan.
 

NAGELLACK

Chanel, Dior och Opi. Förvara dem i kylen.
 

MASCARA

Dior Show och Clinique  High Impact Extreme Volume Mascara.
 

FOUNDATION

Jag jagar den där perfekta, men blir liksom aldrig hundra nöjd. De favoriterna jag har just nu är Clarins Ever Matte och Bare Minerals Compact Foundation.
 

LÄPPGLANS

Jag använder inte läppglans. Dels kladdar jag ner allt. Dels så fastnade håret i det när jag hade lång hår och sen blir läpparna torra.
 

SCHAMPO & BALSAM

Redken är en favorit. Men just nu är jag också kär i Bumble and Bumbles produkter, speciellt “for the terrible thirsty hair”.
 

 

ANSIKTSKRÄM

Här skulle jag kunna skriva en uppsats. Det finns verkligen inget märke jag inte provat. Jag har provat allt. Mina favoriter just nu är Chanels Precision, Clarins Fluid Regulateur. Nimue gör också fantastiska produkter.
 

ANSIKTSRENGÖRING

Det finns bara en. Har provat allt här med. Jag vill känna mig ren efter jag tvättat ansiktet och avskyr mjölkiga rengöringar. Min favorit som jag alltid backar tillbaka till är Dermalogicas Clearing Skin Wash.
 

ANSIKTSVATTEN

Det får gärna sticka till lite. Just nu kör jag med ansiktsvatten från Clinique.
Jag skulle kunna skriva en uppsats om hårstyling, smink etc med och faktiskt också tandkräm. Men vi lämnar det här. Är ni nyfikna fråga! 
 

 

ÖVRIGA BEKÄNNELSER

Jag är extremt nogrann med att ta hand om mina fötter. Skrubbar dem och filar dem några gånger i veckan. Jag kan inte duscha utan att smörja fötterna efteråt. Torra fötter är sjukt obehagligt. Torra händer med. Jag var jämt sminkad förut. Men bryr mig inte så mycket numera och tycker min hud blir gladare om jag går osminkad.

 

 

 

 

16 Comments

 1. Cicci 18 september, 2013at13:47

  Hej Jessica!
  En liten fundering som dyker upp i mitt huvud, jag vet att du är noga med att välja ekologiska och bra livsmedel, men hur funderar du kring skönhetsprodukter? Det ekologiska sortimentet har ju ökat brutalt och det finns hur mycket bra och väldoftande produkter som helst.
  Kram på dig!

 2. Linda 18 september, 2013at13:48

  Tänkte lösa ditt Foundation problem :) Så behöver du aldrig mer jaga :P
  Chanel – Vitalumieré aqua, kan länka en bild till dig på FB om du vill.

  Bästa någonsin; silkeslen, doftar underbart, har solskydd, sitter hela dagen, kan smörjas som en ansiktskräm och bara smälter in i huden. En riktigt tunn och fin foundation som verkligen täcker men det ser aldrig ut som om att man har foundation på sig.

 3. Användarens profilbild jessica 18 september, 2013at15:51

  Åh tack Linda! Ska testa!
  Cicci – jag väljer ofta och allra helst ekologiskt och parbenfritt. Massor av mina skrubbar och tvålar är just ekologiska. Och jag försöker verkligen välja dem och tycka att de är lika bra som mina favoriter. Men ibland så är det inte så.

 4. Alex 18 september, 2013at16:28

  Underbart inlägg. Och underbart badrumsskåp. Skulle lätt kunna flytta in där

 5. Användarens profilbild jessica 18 september, 2013at16:29

  Jag skulle kunna skriva en bok om mitt badrumsskåp – men skulle nog absolut verka galen då. :)

 6. Alex 18 september, 2013at16:44

  Jag skulle köpa den

 7. Användarens profilbild jessica 18 september, 2013at16:45

  Då måste jag faktiskt överväga att skriva en :)

 8. Madelaine 18 september, 2013at21:22

  Vilka värsting produkter ;).

 9. Användarens profilbild jessica 18 september, 2013at22:10

  Ja alltså 100% eller inte alls, liksom :)

 10. Fanny 19 september, 2013at20:57

  Nu när du har klippt dig kort, vad har du för hårprodukter? Jag har haft kort hår i flera år men har ännu inte hittat det perfekta vaxet. Det är antingen för kladdigt eller för hårt eller för glansigt… suck!

 11. Användarens profilbild Jessica 20 september, 2013at13:41

  Fanny – jag kör en texture spray från Björn Axén – texture and volumize – som är fantastisk samt en annan från Redken new-quick-tease-15. Vax gillar jag så där men prova Redken Wool Shake 08 och Sebastian Microweb Fibre.

 12. Fanny 21 september, 2013at12:02

  Tusen tack!

 13. Anna 21 september, 2013at19:12

  Jaaaa! Vore kul med hår och smink med! Lika detaljerat tack :)

 14. Annie 22 september, 2013at10:19

  Jag skulle oxå köpa boken om ditt badrumsskåp!!! :) direkt! Älskar krämer o sånt ;)

 15. Användarens profilbild jessica 27 september, 2013at12:02

  Åh jag försöker köpa så många produkter jag kan som inte testar och har massor från body shop.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *