Sofy körde en lista igår där hon rabblar sina favoriter i från badrumsskåpet. Eftersom jag fullkomligt älskar produkter (skratta inte nu Sara och Sofia) och verkligen har provat allt. Verkligen allt. Så kan jag inte låta bli att haka på. Här kommer den.

 

BODYLOTION

Biotherm lait Corporel och Biotherm baume corps. Min hud är så där härligt mjuk och jag är övertygad om att det beror på att jag tagit hand om den sedan mormor och mamma introducerade mig till krämernas fantastiska land. Jag har använt de två krämerna sedan jag typ var 15. Den ena lite fetare och den andra lite lättare. Men magiska. Huden säger tack.
 

DUSCHTVÅL

Jag ääälskar allt som doftar dyrt och löddrar. Det får inte vara mjölkigt. Två klara favoriter är Decleors Aroma Cleanse – den på bilden och även den som är blå/grön och doftar mint och eucalyptus. Favorit nummer två är Byredos duschtvålar. Jag älskar Pulp allra mest, men har fler favoriter. Nästan alla. En av dem på bilden.
 

PARFYM

Byredo. Pulp och Oud Immortel  är mina absoluta favoriter. Scotch and Sodas parfym, samt Issey Miake och Narciso Rodriguez står med på hyllan.
 

NAGELLACK

Chanel, Dior och Opi. Förvara dem i kylen.
 

MASCARA

Dior Show och Clinique  High Impact Extreme Volume Mascara.
 

FOUNDATION

Jag jagar den där perfekta, men blir liksom aldrig hundra nöjd. De favoriterna jag har just nu är Clarins Ever Matte och Bare Minerals Compact Foundation.
 

LÄPPGLANS

Jag använder inte läppglans. Dels kladdar jag ner allt. Dels så fastnade håret i det när jag hade lång hår och sen blir läpparna torra.
 

SCHAMPO & BALSAM

Redken är en favorit. Men just nu är jag också kär i Bumble and Bumbles produkter, speciellt “for the terrible thirsty hair”.
 

 

ANSIKTSKRÄM

Här skulle jag kunna skriva en uppsats. Det finns verkligen inget märke jag inte provat. Jag har provat allt. Mina favoriter just nu är Chanels Precision, Clarins Fluid Regulateur. Nimue gör också fantastiska produkter.
 

ANSIKTSRENGÖRING

Det finns bara en. Har provat allt här med. Jag vill känna mig ren efter jag tvättat ansiktet och avskyr mjölkiga rengöringar. Min favorit som jag alltid backar tillbaka till är Dermalogicas Clearing Skin Wash.
 

ANSIKTSVATTEN

Det får gärna sticka till lite. Just nu kör jag med ansiktsvatten från Clinique.
Jag skulle kunna skriva en uppsats om hårstyling, smink etc med och faktiskt också tandkräm. Men vi lämnar det här. Är ni nyfikna fråga! 
 

 

ÖVRIGA BEKÄNNELSER

Jag är extremt nogrann med att ta hand om mina fötter. Skrubbar dem och filar dem några gånger i veckan. Jag kan inte duscha utan att smörja fötterna efteråt. Torra fötter är sjukt obehagligt. Torra händer med. Jag var jämt sminkad förut. Men bryr mig inte så mycket numera och tycker min hud blir gladare om jag går osminkad.

 

 

 

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center