Den perfekta cykelklassen

Så här när jag syr ihop en konventklass, jagar jag alltid något nytt. Eller rättare sagt en massa nytt. Det perfekta upplägget, ny musik, alldeles ny. Som är jag och förmedlar den känslan som jag vill ska genomsyra klassen.

Jag har min filosofi, mina aspekter på träningseffekt, träningsfysiologi etc. Men har vi samma värderingar?

Nu undrar jag, den perfekta cykelklassen – hur ser den ut? 

 

7 Comments

 1. Suzan 13 januari, 2012at13:33

  Tung och drivande, dämpad belysning, bra ljud, pepp från deltagare omkring, blandad musik men mycket “hårt” o så gärna jessica på instruktörshojen ;)
  Kram!

 2. Träningsglädje 13 januari, 2012at13:33

  :) när jag skrev “som en film” förut på facebook så var det inte enbart musiken jag syftade på – utan hela den dramaturgiska uppbyggnaden med crescendo och alltihopa. en konvenklass ska ju vara träning, javisst, men också en upplevelse och en känsla man tar med sig därifrån. i min mening är det en viktig skillnad mellan en cykelklass och en konventcykelklass. (behöver jag säga att det är få som lyckas?)

 3. Träningsglädje 13 januari, 2012at13:38

  ps. den perfekta cykeklassen och ett perfekt uppbyggt fyrverkeri har också många likheter

 4. Josefin 13 januari, 2012at14:22

  Jag är ju livrädd för spinning. det är ett mål jag har detta året att våga gå på ett spinningpass. Jag är verkligen livrädd för det, men antagligen mest för att jag aldrig gjort det.

 5. Åsa 13 januari, 2012at14:26

  Sara beskrev den bra…
  Konventklass ska vara konventklass. Magi och förväntningar. Du är grym på att ge den känslan Jessica. Med din röst och dynamiska förändringar i musiken, kontra dina kunskaper inom träningen. Det är många som är duktig på sin sak. Konsten är att förmedla detta och speciellt den magi som man vill åt på ett konvent. Du har magi! DU vet hur man bygger upp förväntningar som du sedan kan leverera. <3

 6. Marre 13 januari, 2012at21:33

  Intervaller =)

 7. Linda 14 januari, 2012at14:19

  70-20 :p

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *