Den här dagen alltså – ibland blir det bara helt tokigt och inte alltid som man tänkt sig.

Det startade med att jag glömde min mobil – hemma. Nyttigt, så klart och ja ni vet, hela faderullan att det är sjukt bra att spendera några timmar – kanske dagar – mobilfria. Men om sanningen ska fram, så är det så att hela mitt liv och lite till – fast ja, ok, kanske inte allt, styrs och administreras via appar, vilket gör att man är galet handikappad utan den där mobilen.

Konstaterade att jag utan mobilen inte hade den minsta aning om jag behövde flytta pengar till kontot kopplat till mitt visakort – men lyckades att köpa både kaffe på ilCafe och lunch.

Sprang i kylan som greppat Sthlm, över till SATS för att riva loss ett pass i gymmet med skivstång innan min klass, och konstaterade att jag glömt lägga ned mina träningstights – fick lite småbittert gå ut oooh köpa ett par nya.

90 minuter senare bytte jag om för min cykelklass – gick in i salen och inser att cd-spelaren ( så länge det är bättre ljud så kommer jag köra skiva) – lagt av. Dött.  Löser det genom att kasta upp min dator och köra musiken direkt därifrån.

Överlever alltså det med.

Tänkte duscha och drar av mig allt och gör mig redo att fiska upp duschtvål lodyl, men inser att necessären står hemma i badrummet. Surnar till och gör en raggar variant för att sedan duscha hemma.

Kastar mig i soffan hemma med ett glas rött, lätt utmattad och efter att ha svängt ihop en klassisk torsdagsmiddag. Eko, grönt och härligt.

Hur har din dag varit? 

mat-2


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center