Tänkte att jag skulle vara frisk imorrn, ja imorrn är jag frisk. Tankevurpa. Boom. Fan. 

Äsch jag kan nog träna lugnt. Eh, vänta vad skulle jag ha sagt till någon annan? 

Igår postade jag ett inlägg på instagram som kortfattat berättar att även vi som vet allt om träning och som verkligen vet vad det innebär att under en infektion anstränga sig fysiskt, har mer eller mindre samma tankegångar som de vi coachar, fast vi vet. Och även om jag verkligen aldrig skulle träna sjuk och mycket väl vet hur mycket och hur lite jag förlorar på några dagars inaktivitet och vad feber egentligen stället till med, så river ångesten över uteblivna träningspass och aldrig förr tycker jag att så många i mina flöden sitter på sina trainers eller testcyklar.

Jag har skrivit många inlägg genom åren som alla handlar om samma sak – att vara smart och se allt från ett större perspektiv och vad ett, två, tre – 10 uteblivna träningspass egentligen gör och vad det skulle kunna innebära att träna sjuk, konsekvenser som kanske innefattar betydligt fler ofrivilliga träningsfria dagar. Ge dig själv ett brejk. Sluta måla in dig själv i ett hörn med negativa tankevurpor och gilla läget.  Visst det krävs både erfarenhet och rutin för att få perspektiv. Det är inget som kommer i en handvändning. Och jag skriver det här inlägget igen – för femtioelfte gången i den här bloggens historia, just därför – att alla behöver höra det och påminnas och vi ska göra en sak klar – det är en helt annan sak att vägleda andra än att vägleda sig själv.

 Jag vänder mig till dem i min omgivning som jag vet jag har förtroende för, för att höra dem säga det jag redan vet – och jag vill göra det samma till dig. För vi behöver det du och jag, vi alla – påminnas om det vi redan vet – att samma råd du ger andra faktiskt gäller dig själv också. 

Om jag tränar hårdare än alla andra kommer jag nå framgång – oavsett. Njae inte riktigt va. Om du är smart och lyhörd och tränar efter dina förutsättningar i livet – då kommer du nå den framgång du har möjligt att nå med just dina möjligheter. 

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *