Det här med att packa

Jag packar generellt alltid för mycket. I huvudsak beror det mest troligen på att jag alltid packar i sista minuten, vilket innebär att jag öser ner det mesta. I morgon bitti (alldeles för tidigt) lämnar vi Österlen och åker till Kastrup för att boarda mot Los Angeles. Denna gången har jag inte packat för mycket. Kanske för lite. Men hur mycket behövs egentligen när man kan köpa allt man behöver, har tvättmaskin där man bor och det dessutom är galet varmt?

1. Shorts Nike 6.0 – Blå, borde matcha vattnet.

2. Rambos boll – han lägger alltid sig själv eller en sak i min packning

3. Linne Nike 6.0 – Jag är född i skorpionenstecken men det får vara ok med en krabba.

4. Krillolja – ska vara snäppet vassare, vi får se.

5. Pingvinkudde – får inte följa med men ville gärna säga hej till krillen.

6. RayBan solglasögon – ett par, två par förresten, är nedpackade.

7. Bliss Scrub – Världens bästa scrub, jag ska bunkra upp på Sephora.

8. Nike+ GPS och NikeFuel – Mina följeslagare.

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.