Det här med att packa

Jag packar generellt alltid för mycket. I huvudsak beror det mest troligen på att jag alltid packar i sista minuten, vilket innebär att jag öser ner det mesta. I morgon bitti (alldeles för tidigt) lämnar vi Österlen och åker till Kastrup för att boarda mot Los Angeles. Denna gången har jag inte packat för mycket. Kanske för lite. Men hur mycket behövs egentligen när man kan köpa allt man behöver, har tvättmaskin där man bor och det dessutom är galet varmt?

1. Shorts Nike 6.0 – Blå, borde matcha vattnet.

2. Rambos boll – han lägger alltid sig själv eller en sak i min packning

3. Linne Nike 6.0 – Jag är född i skorpionenstecken men det får vara ok med en krabba.

4. Krillolja – ska vara snäppet vassare, vi får se.

5. Pingvinkudde – får inte följa med men ville gärna säga hej till krillen.

6. RayBan solglasögon – ett par, två par förresten, är nedpackade.

7. Bliss Scrub – Världens bästa scrub, jag ska bunkra upp på Sephora.

8. Nike+ GPS och NikeFuel – Mina följeslagare.

Total
0
Shares
Comments 10
  1. Ha det så himla nice i LA! Hoppas vi ses i augusti på Spårvagnshallarna eller på Nike Run Club!

  2. Hahaha blev orolig för det ser inte ut som en “typsik” tjejpackning.
    Ha det riktigt bra i LA
    Janne:-)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Dagens boost

Dagens boost

Next
Yoga-la

Yoga-la

Jag sitter och väntar på att transfer mot LA

You May Also Like