Det här med inbyggd bh

Words by

Jag har precis saxat bort innerbehån från ett av mina träningslinne och undrar verkligen, finns det egentligen någon tjej som gillar inbyggd bh i sina träningstoppar? Är det verkligen en tjej som kommit på fenomenet linne med inbyggt stöd?

Jag vill ALLTID ha en av mina vanliga sportbehåar på mig under ändå även om det finns en färdig variant i träningstoppen,  eftersom jag inte känner mig fullkomligt bekväm eller med tillräckligt stöd med en inbyggd bh (trots att jag har små bröst).

Hur tycker ni?

IMG_1504

21 Comments

 • Gina

  Håller helt med, så svårt kan det väl inte vara att skapa en
  Topp med ett BRA stöd?!

 • Anna (orka mera)

  Neeeej, inbyggda bh:ar är det värsta som finns. Mest för att jag aldrig fyller ut dem och får en massa löst tyg som skrynklar sig :) Jag vill ha min egen sport-bh under.

 • Sofia

  testing testing

 • Andreas

  Snyggt, ser stark ut!

 • Cizzi

  Inbyggd bh suger. Väljer ofta bort linnen som är snygga pga detta.

 • Maria

  Vad skönt att det är någon mer än jag som reagerat på detta! Man verkligen måste ha en riktig BH under ett sådant linne!!

 • Anna

  Eftersom jag alltid använder dubbla bh – förutom på yogan då en styck är tillräcklig – så kan du fatta vad jag tycker om de inbyggda. Not enough! Försöker själv undvika köpa sådana toppar med inbyggda bh – men har ett par ändå för de var snygga.
  Tror det var en man som tänkte ut det där – eller en kvinna som tror alla har A-kupa eller nåt….

 • Helena Enqvist

  Har inte heller förstått det. Har provat nån gång men det känns aldrig bra och då har jag inte mycket till byst. De inbyggda är inte sköna helt enkelt och svårt att få pulsbandet att sitta där det ska. Nej vill ha en vanlig sportbehå under!

 • Rebecka

  Håller helt med! Det är ju så obekvämt! Och så är det såklart alltid de finaste linnena som tvunget måste ha den där inbyggda bhn. Inte okej!

 • Petra Axlund Stegman

  Jag har ett par Röhnischlinnen och ett Nikelinne som har riktigt bra inbyggd bh. Jag har liten byst jag jag behöver sällan extra stöd, men på löparrundor kör jag alltid egen sportbh.

 • Viktoria

  Tycker också det är värdelöst med inbyggd bh. Kommentarerna ovan verkar vara från folk med små byst men jag som har stora tycker inte heller de funkar då jag är typ storlek S i linnen men har byst för Ckupa så storlekarna är inte anpassade. Sen är det ju också mycket snyggare med “lös” sportbh under för då kan man ju ha en annan färg än linnet å få en fin kontrast :)

 • Kristi

  Har varit väldigt skeptisk och aldrig ens provat med inbyggd bh. Brukar köpa en str mindre för att allt ska sitta ordentligt på plats även om jag inte har så mycket att hålla på plats ;) men fick ett Les Mills BC-linne som sitter hur bra som helst. So never say never ;)

 • Annika - strongday.se

  Jag kör gärna hoppfri träning med inbyggd bh, ex styrketräning, core, yoga – för ofta kan dessa linnen ha snygg rygg eller någon rolig detalj som en vanlig sport-bh skulle förstöra. Men skulle aldrig köra kondition med inbyggd bh, de sitter inte så pass bra att de går enligt mig.

 • hanna

  håller med dig!

 • Madeleine

  Kärringen mot strömmen då, älskar inbyggda behåar, då räcker det om jag har en vanlig på mig under linnet.

 • Sara

  Instämmer helt och hållet, och då har jag ändå A minus i kupstorlek… Låter ofta bli att köpa sådana linnen då jag dels ändå vill ha en riktig sport-BH under och dels tycker att den där inbyggda sitter fel och är i vägen. Måste vara en man som hittat på det…

 • Malin

  Håller med! Däremot gillar jag det ibland på vanliga vardags-linnen, där det skulle bli fult med vanlig behå-kant/band. Men då behöver man ju inte stödet på samma sätt.

 • annawannberg

  Jag tycker de är fantastiska som komplement till vanliga sportbh:n, ffa vid löpning. Tidigare körde jag med dubbla bh med lite olika funktioner men tycker mycket bättre om kombinationen vanlig bh + inbyggd.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us