Det här med yogamattor

Mina måndagsklasser är kärlek. Jag blir så lycklig över att träffa alla varje vecka. Hurra för er!

Jag har provat så galet många olika yogamattor genom åren, jag har lagt ännu mer galet med pengar på att köpa olika mattor till höger och vänster, för att hitta den perfekta mattan. Den jag inte glider på eller fullkomligt vill göra slut med efter 30 min in i sessionen. Jag tror jag hittat min nya kärlek. Mandukas Prolite® Mat. Jag har haft den omskrivna och älskade Black Mat från samma märke, men blev så arg på den för  att den väger ton.

Prolite är lättare och magisk – inte för tunn och inte halkig. Jag är kär.

Jag fick världens underbaraste “yogasockar” av Pernilla  –  tusen tack, de är helt underbara.

 

9 Comments

 1. Åsa 17 april, 2012at06:04

  Ska verkligen kolla på den där när jag åker ner till Gbg nästa gång!

 2. Jose 17 april, 2012at11:35

  Hej,

  Jag har ett förslag för http://jessicaclaren.com

  Hur kommer jag i kontakt med dig?

  Tack på förhand för svar.

 3. Nilla 17 april, 2012at12:20

  Jag hoppas att dom passar dina fossingar!

  Kram kram

 4. Lovisa 17 april, 2012at17:30

  Tackar för tips; jag behöver skaffa en ny (min Gaiam är gammal) och sneglar på en Manduka. Har du provat någon av deras eko-varianter, och i så fall – hur jämför du dem med Prolite? Tacksam för all hjälp!

 5. Annika 18 april, 2012at10:15

  Åh bra med matt-tips. Min som jag en gång fått på ett event börjar gå sönder och eftersom jag blivit yogafrälst nu på sistone så vill jag gärna ha en matta som kan följa mig och motsvara mina krav men förstår att det är en djungel…

  Hur slittålig är den här prolite-mattan? Ska den klara samma slitage som en mer robust Black mat – förmodligen inte?

 6. Användarens profilbild jessica 18 april, 2012at10:36

  Jag har haft en eko manduka med men gillar denna mycket mer.Ekon är tunnare och halkigare. ProLiten är tjockare på ett lagom sätt och inte alls halkig. Känns nästan som en “black” mat :)

 7. Jenny 25 april, 2012at17:54

  Fråga från en yoga-oskuld, vad har man yoga-sockar till? Innan passet, under passet, efter passet? :-)

 8. Användarens profilbild jessica 25 april, 2012at23:08

  Hej Jenny!
  Ja faktiskt så är inte det så självklart. Man kan ha dem när som egentligen. Tårna och hälen sticker ut så – men mest innan och efter. :)
  KRAM
  J

 9. Jenny 26 april, 2012at10:00

  Aha, tack då lärde jag mig ngt nytt! :-)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *