Mina måndagsklasser är kärlek. Jag blir så lycklig över att träffa alla varje vecka. Hurra för er!

Jag har provat så galet många olika yogamattor genom åren, jag har lagt ännu mer galet med pengar på att köpa olika mattor till höger och vänster, för att hitta den perfekta mattan. Den jag inte glider på eller fullkomligt vill göra slut med efter 30 min in i sessionen. Jag tror jag hittat min nya kärlek. Mandukas Prolite® Mat. Jag har haft den omskrivna och älskade Black Mat från samma märke, men blev så arg på den för  att den väger ton.

Prolite är lättare och magisk – inte för tunn och inte halkig. Jag är kär.

Jag fick världens underbaraste “yogasockar” av Pernilla  –  tusen tack, de är helt underbara.

 


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center