Det här borde vara på din lista denna veckan

Idag har det rasslat till. Jag har massa planer med bloggen för att ni ska få så mycket som möjligt ut av att hänga här inne. Och jag betar av min lista av saker som är bra för hela mig. Och dig.

Du borde ha något (eller allt!) på din lista denna veckan.

Mauds pod där hon pratar med grymma och fantastiska atleter. Har du lyssnat på dem? Jag påbörjade podden med Johan Olsson igår.

I morgon säger det boom, boom … BOOM. Typ vid kvällskvisten. Håll utkik!

> Jag streamar Johanna Andersson LIVE just nu och när hon pratar och presenterar talarna på TEDx.

> What goes around comes around – jag är så övertygad om det. Bomull i magen, värme i hjärtat och snälla ord kommer alltid att vinna i längden.

> Träna något som gör dig glad och kroppen lycklig. Inte något som du känner att du måste eller borde.

Rensa bort sådant som ligger o skräpar. Dåligt samvete, måsten, saker som gått ut i kylen, försmå eller förstora kläder. Ut med det! Gör plats för nytt!

Du verkligen borde göra mina nyttiga Bounty Bars – recept kommer imorgon!

> Jag fyller år på torsdag. Nu kan ju inte alla göra det. Men fira något. Vad som helst. Det finns alltid något att fira.

 

[insert]are4[/insert]

4 Comments

 1. Linda 19 november, 2014at10:11

  Hej Jessica!

  Jätte tack för en härligt inspirerande blogg!! Vaknade idag upp till skymten av en blå himmel eller iaf delar av blå sky efter otaliga dagar med grått dis. Vilken skön känsla, vilken skillnad på känsla inombords av att äntligen få se ljus. Att sedan fortsätta dagen med dina kloka ord på bloggen sätter “pricken över i:et”:) Fortsätta inspirera och sprida ditt förnuft! Det gör skillnad! Och grattis i förskott!!:)
  /Linda

 2. Användarens profilbild jessica 19 november, 2014at10:15

  Linda! Kram och tack för du gav mig lite solsken här med! Ljus är magiskt!

 3. Hanna 19 november, 2014at13:47

  Har redan lyckats göra en del punkter på listan och det känns riktigt bra. Det där med kylskåpet fick mig att skratta, det blir till att rensa ikväll. Ut med det gamla in med det nya! Bounty bars låter galet gott, får bli i morgon.
  Tack åter igen för kloka ord.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *