Jag har gett bloggen nya kläder. Ny layout som känns alldeles rätt. Stora bilder i fokus. Bättre mobilversion och jag är nog lite kär i det nya utseendet – men det som är viktigast är att NI gillar det. Vad tycker ni?

Dagen idag har förövrigt rusat iväg. Full av valpyra (läs – är det så här det är att ha spädbarn? Dvs alltså lika med toklite sömn). Träning med Nike, träning med de röda snörena hos Access Rehab (Red Cord) – Rocky som följeslagare och charmör. Vidare hem – lämna hund till Jaime och Rambo och sedan mot Spåris och kvällsklassen.

Det slår mig ganska ofta att vi alltid vill lyckas. Alltid. Alltså att vi i allt vi gör “är det att lyckas som räknas”. Hela vägen in i gruppträningssalen där vi kanske egentligen ska ha mest utrymme att misslyckas. Alltså jag menar, ju mer vi är utanför vår lilla fyrkantiga box där vi har kontroll, desto mer utmanar vi vårt system att utvecklas.

Om du aldrig vinglar till eller tappar balansen så har du inte finlirat tydligt nog för att kroppen ska förstå att den behöver bli starkare. Klart att det perfekta knäböjet är det bästa – men det är resan dit som lär dig saker om vad din kropp kan och hur magisk den är på att anpassa sig om du lyssnar på den och ger den rätt förutsättningar. Och kanske inte minst tänker snälla tankar om den. Och kanske där just då, med de förutsättningar du har, är det knäböjer du gör perfekt i din värld – så länge det för dig i en positiv riktning till ett starkare du och inte ett svagare?

Det är inte heller någon idé att jämföra sig med instruktören eller grannen där inne i salen. Vi har alla olika förutsättningar beroende på hur vi använder våra kroppar och hur livet format oss och den enas styrkor kan vara den andres svagheter och sedan tvärtom.

Vi är som alltid olika. Unika. Det är magiskt och härlig att se att du och jag i de formar vi är stöpta kan få kroppen till att utföra allt från armhävningar till hunden. Beundra dina framsteg. Varje dag.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center