DNS

Jag har spenderat hela dagen på djursjukhuset. Väntat i 5 1/2 timme innan vi fick komma in. Haft min själsfrände liggandes helt olik sig själv och utslagen på golvet. Jag har suttit sidanom honom, på golvet, hållit hans huvud. Förundrats över varför en hund med början till våtexem får komma in innan oss. Och väntat i timmar igen.

Sett två familjer skiljas för evigt från deras trogne familjemedlem. Gråtit med dem och bett att jag får ha Zorro stark och pigg med mig länge till.

Nu är han där över natten. Han har värden som om han vore hälften så gammal. Men blåsljud på hjärtat. Jag är orolig men vet att han kommer fixa det galant. I morgon ska de tömma slemsäcken på frambenet, få ned svullnaden som gjort hans ben dubbel så stort.

Det blir DNS för Ränneslättsturen i morgon. Eller jag är inte ens anmäld än, skulle efteranmäla mig på plats.  Vissa saker blir liksom oväsentliga. Jag kan inte lämna min bäste vän. Det finns fler tävlingar.

 

 

Total
0
Shares
Comments 11
  1. Tänker på er. vet hur det är med dom bästa fyrbenta. Det kommer fler tävlingar. Hoppas din bästa vän blir fort bra.

  2. Lilla vovven… Hoppas han mår bättre imorgon och att han blir bra snart! Kramar till er båda! <3

  3. Håller tummarna väldigt hårt. Var tvungen att skiljas från min bästa vän den 1 augusti för två år sedan. Hon var 16 så det var väntat, men det känns fortfarande ensamt. För ett år sedan skaffade vi en helfestlig katt (är borta för mycket för hund) som har varit sjuklig, så jag har gråtit både till och från det där väntrummet ett gäng gånger. Tror faktiskt att hon kommer att leva superlänge. Hoppas på samma för er.

  4. Åh aldrig roligt när djuren blir eller är dåliga. Hoppas på snabb tillfrisknande. Som sagt det är ett nytt race i Eksjö (tror det bar där du skulle köra) även nästa år. Petra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Tävla eller inte?

Tävla eller inte?

Jag och Jaime sitter i startgroparna för att åka ned till Eksjö och köra

Next
Favoriter

Favoriter

Rosa och svart

You May Also Like