Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

DNS

Senast uppdaterad:

Jag har spenderat hela dagen på djursjukhuset. Väntat i 5 1/2 timme innan vi fick komma in. Haft min själsfrände liggandes helt olik sig själv och utslagen på golvet. Jag har suttit sidanom honom, på golvet, hållit hans huvud. Förundrats över varför en hund med början till våtexem får komma in innan oss. Och väntat i timmar igen.

Sett två familjer skiljas för evigt från deras trogne familjemedlem. Gråtit med dem och bett att jag får ha Zorro stark och pigg med mig länge till.

Nu är han där över natten. Han har värden som om han vore hälften så gammal. Men blåsljud på hjärtat. Jag är orolig men vet att han kommer fixa det galant. I morgon ska de tömma slemsäcken på frambenet, få ned svullnaden som gjort hans ben dubbel så stort.

Det blir DNS för Ränneslättsturen i morgon. Eller jag är inte ens anmäld än, skulle efteranmäla mig på plats.  Vissa saker blir liksom oväsentliga. Jag kan inte lämna min bäste vän. Det finns fler tävlingar.

 

 

0
Föregående
Favoriter

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.