Do it again

I går hade jag en riktigt skitdag, ända tills jag klev in och skulle ha mina klasser och träffade Sara. Liksom alla kraft, energi och sprudlande rörelseglädje kom tillbaka.

Mitt knä är bättre men inte ok. Det där med att det enbart skulle ta en vecka innan jag var fullkomligt återhämtad var nog en ganska vild uppskattning av min egen kropps förmåga. Eller mer typiskt otåliga jag. OM det känns ok efter kvällens Functional Moves kommer jag knyta på mig löparskorna – varannan dag med start from i morgon. Håll tummarna.

 

 

3 Comments

  1. Träningsglädje 14 februari, 2012at15:58

    skitdagar är piss. men din klass igår var verkligen k a n o n!

  2. Helena 14 februari, 2012at18:03

    Håller tummarna skithårt!!! :D

  3. Ida 16 februari, 2012at08:43

    Skitdagar är blä, men de får ibland andra halvmediokra dagar att framstå som bra dagar. Jag hoppas verkligen att ditt knä är helt återhämtat snart!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *