Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Drömfångare

Senast uppdaterad:

Jag lyssnade på Saras podcast idag. Oftast så går mitt lyssnande på podcasts i vågor. Ibland lyssnar jag mer och i bland mindre. Jag gillar att lyssna på Sara, framförallt när hon är långt borta, då känns det som om att hon är här. Lite närmare.  Hur som, pratade hon om att förverkliga drömmar. Och jag kände att jag måste skriva om det. Att just förverkliga drömmar.  Och våga gå sin egen väg.

Jag brukar alltid för det mesta vara pepp på livet och älska allt det innebär både med ups and downs, men så klart har jag dagar då jag är nere och tvivlar. Men jag tror på att ju mer jag vågar drömma desto lättare tar jag mig igenom downs. Jag har alltid haft en förmåga att drömma stort. Och livet är stort. Jag tror inte man ska begränsa sig och det kan låta klyschigt, men det mesta är möjligt. Klart att kanske inte alla kan vinna OS-guld men vi kan i alla fall förverkliga drömmar om vi försöker. Inte alla kanske blir sanning men kanske leder vägen mot dem kanske till andra viktigare saker i livet. Det är ju faktiskt under själva resan du lever. Inte när du väl är framme. Lär dig njuta av vägen dit. Varje sekund och andetag. Den tiden är ditt liv.

Jag tycker du ska bry dig mindre om vad andra tycker och istället mer om vad du verkligen vill. Känn efter, i magen och mest i hjärtat. Våga. Ett steg i taget. Du kommer upptäcka att det spelar mindre roll efter ett tag vad andra förväntar sig och anser. Och jag tror om du vågar uppfylla dina drömmar så kommer du bli lycklig ända in i själen och lära känna dig själv på sätt du inte visste om, helt enkelt bli trygg i att din väg genom livet är rätt. Och då blir du också kärleksfull mot din omgivning.  Livet är härligare så.

Så dröm stort och litet. Inget är så vackert som drömmar om du tillåter dem vara det.

 

0
Föregående
Guldkorn

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.