Du är fantastisk

Words by

Varje höst eller kanske mer sensommar, när luften går ifrån att andas bekymmerslös sommarvärme till att smyga in toner och nästan längtan om krispig vinterkyla och färgglada löv på träden, landar liksom livet framför mig. Typ mitt i knäet.

Jag brukar inte så ofta titta bakåt och förespråkar absolut att man ska sträva framåt, och jag är snudd på en hopplös visionär.  Jag tycker dock att der är extremt hälsosamt att stanna upp och kika bakåt och avskyr liksom den där känslan av stillastående när man är mittemellan.

Men den där mittemellankänslan kommer ändå. När man liksom funderar på vad man ska göra med livet. Missförstå mig rätt, jag är lycklig och tycker min tillvaro är fantastisk men jag föddes med en drivkraft  att ständigt leta efter mer. Når jag ett mål är jag snabb på att sätta ett nytt. Jag tycker det är hälsosamt att stanna upp och njuta och faktiskt reflektera bakåt, jag tror att jag är ganska dålig på det men har blivit bättre. Eller jag vet att jag oftast bara fortsätter springa framåt.

De där första bubblande sensommardagarna med höst i luften får mig nog egentligen att stanna upp.

Stanna upp idag och andas några gånger extra. Påminn dig själv att du är fantastisk.

6 Comments

 • Vevve

  Det är verkligen något i luften just nu!
  Under morgonens meditation kunde jag inte annat än att tänka på Nuet och hur bra livet och jag är.

  Verkligen underbart att stanna upp i stunden!

 • Miss Agda- Småbarnsliv o Endorfiner

  Så fint skrivet, allt det där med bekymmerslös sommarluft osv. Det är ju precis så det är.
  Och visst anar man höst i luften nu! Påminner mig om skolstart när man var i den åldern. När det var tydligt höst, men ändå t-shirtväder de första skoldagarna. Jag älskade det.

 • Linda

  Så sant och så klokt skrivet. Verkligen slagit huvudet på spiken:-)
  Har följt din blogg i snart två år och det finns inget bättre än att tanka inspiration och energi från din blogg Jessica!
  Du är grym på många sätt, gillar verkligen ditt “tänk”:-)
  Dessutom klär dig den korta frillan dig fantastiskt!!

  Hoppas du med detta får tillbaka lite av den energi som du ger och delar med dig av!
  Kram Linda

 • Suz

  du är sååå snygg!

 • Janne

  Nu känns det mycket bättre när jag läst det du har skrivit!
  Speciellt den sista raden!
  Har just suttit med min chef och gått igenom budgeten för augusti- ser inte så bra ut, suck!
  Men det är ju snart en ny månad och nya möjligheter.
  Nu ska jag kasta mig på cykel å cykla hem, andas å le stort fast regnskurarna avlöser varandra! Ha en Bra Dag :-)

 • Karin FitnessochHälsa

  Så sant det där med att stanna upp. Kloka ord! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us