Efterdyningar

Måndag. Hela mitt sociala flöde skakar och vibrerar av oförståelse av ett sorgligt valresultat som var ett faktum igår kväll och som nu kommer färga Sverige i 4 år – om vi inte få ett omval. Samtidigt basunerar internationell press ut Sveriges otacksamhet över vad som faktiskt byggts upp under de 8 år som passerat.

Det är skrämmande med det valresultat som idag speglar en okunskap hos Sveriges befolkning. Jag hoppas verkligen att det är just det och inte en verklighet. Det tragiska är just att det blir en verklighet just nu.

[insert]

 

 

[/insert]

 

2 Comments

  1. Sara 19 september, 2014at20:38

    Öh, vad menar du? Hoppas du menar det faktum att sd får över tretton procent? Eller är det sorgligt att svenska befolkningen i ett demokratiskt val röstat fram en majoritet som står för ett mer jämställt, solidariskt och varmt samhällsklimat till skillnad från de senaste åtta åren av borgerligt styre där “sköt dig själv och skit i andra”-mentalitet har rådit? Alltid bra och viktigt med politiska inlägg i bloggar men lite tydlighet i det här fallet hade ju inte skadat.

  2. Användarens profilbild jessica 19 september, 2014at21:15

    Oj vad argt Sara – min åsikt gäller SDs 13 %

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *