Eftermiddagshäng

Det är sådär riktigt ruggit ute idag. Den där krispiga vintriga luften lyser med sin frånvaro och jag är uppkrupen i soffan och jobbar.  Jag borde, verkligen borde vika en hög med tvätt, men tycker det är så extremt tråkigt.

Jag undrar lite, det finns så extremt många löpargrupper och alla har något bra – berätta för mig vad är bäst med respektive löpargrupp?

 

4 Comments

 1. Annika - strongday.se 19 november, 2013at20:07

  TSM: de säger en fart som man ska springa i och håller det – oavsett om det är 5 kilometer eller 3 mil. Jag är ute efter långsamma långpass och det styr de upp bra. I år har de dessutom blivit mer noga med löpskolningen. Tycker också det är fint att de flesta i gruppen har som mål att springa samma lopp vilket gör att man dels träffas under loppet och att alla även har samma fokus oavsett om man springer i 4- eller 7-tempo. Man håller ihop helt enkelt :)

 2. Nina L 19 november, 2013at21:34

  Jag har bara provat Runday och Nike She Runs och ja gillar båda men det är för att jag är ute efter de där starka kvalitetspassen som man liksom inte själv tar ut sig tillräckligt i. Långpass vågar jag sällan hänga med på eftersom jag är så långsam… Skulle gärna vara med i en trailgrupp men antingen är de inte gratis eller så går de på dagar jag inte kan…
  PS: ett tips jag alltid ger till dem som startar grupper och som snabbt har en grupp med 70-100 deltagare: investera i en RÖSTCOACH!!! Har själv jobbat med att prata inför stora grupper och det är GULD (i strupen) att kunna använda sitt magstöd och få ett bra tryck i rösten utan att bli hes.

 3. Nellie 19 november, 2013at21:46

  Det där med tvätt känner jag igen, har plöjt mig igenom ett berg under kvällen men nu är det klart. :) Jag är med i en löpargrupp som heter Coach K Runners men jag har inte varit med på några löppass ännu. Men jag har ändå kunnat skapa mig en uppfattning om gruppen och det jag gillar är den välkomnande och opretentiösa stämningen. Alla är med på sina villkor oavsett nivå. Det tycker jag är viktigt, att det inte blir någon intern tävling. Bara pepp och hjälp att inse att man kan mer än man kanske tror.

 4. Charlotte 19 november, 2013at23:14

  Roslagen Springer (Rånäs 4H) i Norrtälje – alla är välkomna och vi har en så duktig coach. Varje måndag året om får vi ett träningsprogram för kommande vecka. Fyra förslag på pass varav vi springer ett tillsammans (oftast intervaller). Sen jag började springa med gruppen håller jag löpningen vid liv året runt :-) Ett glatt och positivt gäng gör inte saken sämre :-)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *