En av de bästa cyklarna för gruppträning

I helgen var det Fitnessfestivalen. 2013 vann jag Guldhjärtat under samma festival som då var i Göteborg. Varje gång jag går in på mässan nu åren efter, så påminns jag om det och blir glad och otroligt tacksam. Tack för att ni väljer och träna med mig och tack för den där nomineringen och röstningen 2013 som får mitt hjärta att skutta än idag. I år kammade min Nike team mate Åsa Fornander hem guldhjärtat – hon är verkligen en fantastisk inspiratör och värdig vinnare – you go girl!

Jag var en sväng på Fitnessfestivalen i fredags i en av mina samarbetspartners Qicraft och Technogyms monter, och hjälpte till att visa deras lösning för inomhuscykel och klasser. Äntligen finns det en cykel och lösning bygger ihop hela ekosystemet. Det jag försökt göra på konvent då och då med att kombinera film, musik, puls, rpm och watt. Första gången jag körde film, var storlaget med en jätteduk bakom mig på stora scenen på WorkOut Åre – jag tror det var 2011 eller 2012?

Jag gjorde om det med en ny film i Globen på Nike Blast samma år. Jag längtade efter att kunna göra det vi idag kan göra med Group Cycle lösningen. Blanda och använda allt.  Det har kommit flera liknande lösningar, så klart. Det jag gillar mest tror jag är själva cykeln som är skönare, bättre  än många som står runt om i salar idag. Vi använder Polar pulsband (cykeln fungerar med flera lösningar) och du som instruktör har himmelriket framför dig när det kommer till att bygga klasser och skapa upplevelser.

Jag gillar cykeln och är glad att vara med i utvecklingen helt enkelt och tacksam över att cykeln får ett uppsving som vi så himla mycket förtjänar och har längtat efter.

 

technogym-group-cycle-2

Norberto var med på plats och visade Skillmill.

technogym-group-cycle-3 technogym-group-cycle-4 technogym-group-cycle-5 technogym-group-cycle-6 technogym-group-cycle-8 technogym-group-cycle-11 technogym-group-cycle-12 technogym-group-cycle-13

2 Comments

  1. Amira 27 november, 2016at20:42

    Har testat den där cykeln på SATS Sveavägen och den är faktiskt överlägsen befintliga cyklar där ifråga om komfort/sittställning✨??

  2. Anders Ahlén 28 november, 2016at12:01

    SATS Sveavägen säger du…. Tack för tipset Amira!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *