En förberedd talang, en talang och en tokig talang

Dagen innan start av Vasaloppet 2013. Det börjar storma lite “lätt” runt husknuten och ungefär i samma veva bestämmer sig min extremt impolsiva J att utan en enda meter, cm eller millimeter på skidor i år, starta i morgon tillsammans med betydligt mer förberedda Viktor och Kenth.  Vi har roddat fram en startplats, skidor och pjäxor. 9 mil. Utan träning. Jag lovar att ge er rapport i morgon.

Mina kompanjoner i vått och torrt. Åsa och Sara.

Den berömda vallapåsen.

 Mästervallaren.

5 Comments

 1. Paula 2 mars, 2013at20:26

  Vad imponerad jag blir, hälsa lycka till! Själv skulle jag nog aldrig komma på tanken haha :)

 2. Tomas 2 mars, 2013at20:46

  Galet kul :) Då är det ju bara att värma upp med lite armhävningar innan ;)

 3. Maria 2 mars, 2013at22:02

  Hälsa och önska J lycka till! :-)

 4. Aniika 4 mars, 2013at20:11

  Modigt! Och coolt, önskar jag vore lite mer så.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *