En förberedd talang, en talang och en tokig talang

Dagen innan start av Vasaloppet 2013. Det börjar storma lite “lätt” runt husknuten och ungefär i samma veva bestämmer sig min extremt impolsiva J att utan en enda meter, cm eller millimeter på skidor i år, starta i morgon tillsammans med betydligt mer förberedda Viktor och Kenth.  Vi har roddat fram en startplats, skidor och pjäxor. 9 mil. Utan träning. Jag lovar att ge er rapport i morgon.

Mina kompanjoner i vått och torrt. Åsa och Sara.

Den berömda vallapåsen.

 Mästervallaren.

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Vad imponerad jag blir, hälsa lycka till! Själv skulle jag nog aldrig komma på tanken haha :)

  2. Galet kul :) Då är det ju bara att värma upp med lite armhävningar innan ;)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Rules of the soul

Rules of the soul

Next
De senaste dagarna enligt instagram

De senaste dagarna enligt instagram

You May Also Like