en sanning med modifikation

Words by

… alltså brödet som såg så förbannat gott ut visade sig vara degigt i mitten. Sannolikt beror det på att jag lämnade förtroendet till att vaka över det när jag körde min klass igår till en herre med en viss gen.

Matlådan kom inte med till jobb idag utan blev uppäten igår kväll eftersom kycklingen som tillagades till gårdagens middag, liksom brödet, fick alldeles för lite tid i ugnen.

Matlådor känns lite som morgonträning för mig. Det liksom klickar inte. Jag brukar göra lite försök då och då och det blir liksom ingen rutin, hur jag än gör.

Har en vild plan på att springa i morgon innan jobb, vi får se om jag lyckas.

5 Comments

 • Mikkan

  Kanske en förmåga som kan övas upp? :) När jag inte pallar matlådor så har jag salladsråvaror i en kasse på jobbet. Quinoa, feta och massa färska grönsaker, slänger ihop lunch på plats på nolltid och det blir nyttigt å allt! :)

 • jessica

  Ååååh vilken bra idé! Jag ska genast lära mig!

  :)
  KRAM KRAM

 • Jojohanna

  Ha, ha! Så härligt. Även om det är trist att det inte alltid går som man har tänkt sig är det ju skönt att veta att det finns fler där ute som har alla goda intentioner i världen, men dagen efter ser det lite annorlunda ut. Men då har man ju iallafall kvar sina mål till en annan dag… Om inte annat får man ju rutin på att inte få ihop några rutiner. Tack för att du delar med dig!

 • jessica

  Tack Jojohanna ;)

 • soffan

  Hahaha :) ! Det var en fin tanke iallafall. Jag klarar heller inte av, varken morgonträning eller matlådor. Frukost däremot är jag en hejare på ;) .

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Välkommen hit!
JessicaClaren.com har varit en

Follow us