En vanlig syn

En ganska vanlig syns hemma hos mig är denna:

Svettig Jessica i tvsoffan, datorn i knäet, en hund hängandes över ena benet, en över det andra. Pepsi max i ett glas, vatten i ett. Tv:n gaggandes och tvättmaskinen surrandes.

Jag sprang i kväll, för första gången på 5 år på löpband innan min klass. O gud vad jag tycker det är tråkigt. Visst varmare än -12 grader men åååå så tråkigt. Dessutom la två av löpanden av. Typ dog. Efter exakt 4 minuter, vilket ledde till att min kärlek för just löpband inte växte.

Jag kommer fortsätta springa ute. Kan Charlotte Kalla träna ute i galet kallt väder kan Jessica Clarén springa.

Snubblade över mr Les Mills i Sverige, dvs Jesper Magnusson, idag. I form av en blogg.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *