1 Comment

 1. anna 5 april, 2014at14:57

  hej! vill bara säga att jag gillar din blogg. skulle vilja ha dina tankar kring några saker:
  *håller precis på att “lära mig” gilla spinning, har cyklat lite till och från några år. går…rätt bra. problemet att det går lite trögt är faktiskt instruktörerna på mitt gym. många av dom har vart instruktörer länge, men verkar inte så intresserad av spinning eller cykling, utan kör bara på som instruktörer av nån slags rutin. de gick nån instruktörskurs för 10-15 år sedan, och det märks att de inte “utvecklat sig” sedan dess. de byter bara musik var typ 3e månad, och kör lite olika jumps. det är svårt att därmed finna passen intressant, eftersom det känns som att jag “kan mer” om träningsformen än majoriteten av instruktörerna gör eftersom jag läser lite och är intresserad. möjligen kör de nåt “schlagerpass” ibland, som liksom jippo-variation, något som för mig är rätt ointressant. förstår du mitt problem? jag vill gärna köra spinning ett par gånger i veckan, men passen är tyvärr rätt trist. finns en bra instruktör vars pass oftast hon fyller, medan de andras pass är rätt luftiga, och det är en väldig skillnad mellan henne och de övriga instruktörerna. tyvärr besöker ägarna inte passen, men de borde ju se i bokningen att många instruktörer knappt har några besökare… kan tyvärr inte byta gym, eftersom inget annat finns nära mig. tips från dig?
  *att ställa in cykel och framför allt styre och sadel. vad är viktigt när man spinnar? typ höjd, avstånd osv. sadel vid höftben är det enda instruktörerna möjligen går igenom…har dock inte frågat, finns kanske mer hjälp att få på gymmet.
  *skulle inte du kunna gå igenom vad som är viktigt/tips kring spinning, från topp till tå? alltså fötterna, vad ska man tänka på, hur motverkar man sockerdricka/domning i tårna. va tänka på kring tå och här, nåt speciellt? sen ta typ vader, kramp där, vad beror på det på? lår – nåt speciellt att tänka på? magen, vad ska man tänka på, förutom att spänna den? armarna, hur ska man hålla dom egentligen, när man sitter/står? axlar och skuldror, vad ska man tänka på där för att inte få ont (händer mig ibland, gissar att jag spänner mig).
  stort tack för fin blogg :) /a

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *