EPIC RIDE 3.0 låtlista och klassupplägg – musik till spinning


Jag gillar ju inte ordet spinning så mycket. Jag vill faktiskt hellre kalla det cykel. En liten parantes bara.

Tack från hela mitt hjärta till alla er som cyklar med mig, vare sig det är ute, på SATS, i Åre eller någon annanstans. Ni får min värld att bli vackrare och ganska ofta får jag nypa mig själv och fundera på är det här verkligen mitt jobb. Som en dröm. Tack.

Lördagens och söndagens cykelklasser på WorkOut Åre med tillhörande musik var det många som var nyfikna på och jag delar med mig av söndagens låtlista. Bra att veta är att jag alltid rotar och remixar hejvilt men här har ni listan i alla fall.

 

 

Upplägg EPIC RIDE

Uppvärmning

13 min

Intervall 1 AT- (anerob tröskel minus)

6:1 (6 min effektiv arbetstid, vila 1 min). Nedre registret av individuell AT.

Intervall 2 AT  (anerob tröskel)

10:3 (10 min effektiv arbetstid, vila 3 min). På AT. 

Intervall 3 AT (anerob tröskel)

8:1 (8 min effektiv arbetstid, vila 1 min). På AT. 

Intervall 4 AT+(anerob tröskel plus)

6:1 (6 min effektiv arbetstid, vila 1 min). Övre registret av individuell AT.

Nedvarvning

8-10 min

 

 

EPIC RIDE 3.0 låtlista (spinningmusik)

 • Enter the Chrome Forrest – Chrome Sparks
 • Casa da Noite – SW
 • Sooner or Later (Jessica Clarén Remix) – Adrian Lux
 • Awake (Jessica Clarén Remix) – Joseph Capriati
 • Somebody – Trus’ Me
 • Substance (Jessica Clarén Remix) – Napalm & Dphrag
 • Sayit – Robyn & Röjkysopp
 • Hey Now – London Grammar
 • “8 min treshold” – Jessica Clarén
 • Avaritia – Deadmau5
 • First Hope  – Ludvigson
 • Absolut (Jessica Clarén Remix) – Signal to Noise
 • ACIIID (Jessica Clarén Remix)  – Moguai
 • Sentient (Original Mix) – Tulpa

 

 

1 Comment

 1. Jojohanna 26 maj, 2014at21:11

  Tack för att du gjorde min första spinningupplevelse (ja, ordet cykel blev inte rätt att säga här, eftersom dukördes cykel-cykel-klasser ute på WOÅ också) till en väldigt bra en. Jag svettades och naggades i mjölksyrakanten :) Och så blev jag inte uttråkad det minsta, vilket är min största skräck när jag sätter mig på en innecykel… Roligt att få växla några ord också, och så glad att du gillar “min” del av världen, välkommen tillbaka när som!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *