Förlåt bloggen

För min ganska egoistiska tid nu de senaste veckorna. Jag har inte prioriterat dig. Alltså jag har ju inte glömt dig. Men inte i heller gett dig sådär mycket kärlek och kvalitetstid som du förtjänar. Och jag har så himla himla mycket dåligt samvete för det. Usch och verkligen, förlåt.

Men jag har försökt att fixa lite sådant som ska ge oss mer tid i hop indirekt. Du vet, friheten på ett kort. Eller vad man ska säga. Idag klarade jag uppskrivningen. 37 år! Hurra – ett steg närmare körkortet. Var förresten helt övertygad om att jag i år fyller 37. Vilket jag abrupt blev påmind om att jag inte gör när jag räknade baklänges.

Alltså verkligen, jag är så himla ledsen för tidsnöd som har fått dig att komma lite i skymundan.

Men du, jag hoppas du förlåter mig och stannar kvar. Jag kommer ut ur tunneln imorrn om allt går som det ska – håll tummarna.

Tills jag har det där kortet i min hand kommer här lite trendspaning vi på Healthy Living har gjort i tillsammans med Body Store. Håll till godo! Visste du att du kan borsta tänderna med svart tandkräm tex?

Träning on demand när du har tid

Tycks tiden aldrig räcka till för jobb, matlagning, städning och familjen? Minns du inte senast du rörde dig i motionssyfte? Då kan det senaste på träningshimlen vara något för dig: träning on demand. Det är ett amerikanskt koncept där man via datorn eller mobilen hyr personliga tränare, kostrådgivare och andra experter inom träning. De skapar personligt utformade program med träning och kost där du också serveras en buffé av olika träningsformer. Tänk dig en tränings-DVD som är utformad efter dina egna förutsättningar, motionsnivå och tiden du har för träning just den dagen. 

Träningsexperterna följer ständigt upp resultaten, utmanar och gör klasserna gradvis svårare. På samma sätt som man hyr en film online går det även att hyra enstaka träningspass. På detta sätt kan du bli vältränad utan att ens lämna hemmet eller varför inte hotellrummet när du reser med jobbet? 

Gör egna succéhajpade proteinbars

Isomalto-oligosackarid har äntligen anlänt till Sverige! Det är en speciell sirap som enbart innehåller naturliga prebiotiska växtfibrer. Det fina i kråksången är att fibrerna smakar rent av gudomligt, men inte tas upp av kroppen. Nog med torra fakta, här är skälet till varför fibersirapen har hamnat på trendlistan: Den är huvudingrediensen i de oerhört populära amerikanska proteinbarsen Questbars. De är älskade av hela kontinenter på grund av sitt nyttiga innehåll som kombineras med en god, söt smak och lagom seg konsistens. Med fibersirap i skafferiet behöver du inte köpa en låda bars (som märkligt nog försvinner spårlöst efter ett par dagar). 

Gör dem själv! Värm cirka 10 matskedar sirap tills det börjar bubbla. Rör ner fem skopor valfritt proteinpulver och smaksätt med till exempel kakao, hackade nötter eller steviadroppar. Knåda fem bars och kyl dem i cirka en timme. 

Varsågod! Egengjorda proteinbars som smakar som guld och gröna skogar.

 

Snövitt leende med kolsvart tandkräm

Aktivt kol har länge använts inom sjukvården för att neutralisera gifter i kroppen. Nu kommer den senaste spin-offen: koltandkräm. Den midvintersvarta tandkrämen påstås i ett flertal Youtube-klipp och amerikanska hälsobloggar göra tänderna snövita.  Skälet är att kolet – på samma sätt som det absorberar gifter ur kroppen – drar ut detsamma ur tänderna. På köpet följer fläckar och missfärgningar med. Aktivt kol anses dessutom ha antibakteriella egenskaper som motverkar plack vilket i sin tur ska hindra karies. Den som inte får tag i den speciella koltandkrämen kan istället köpa en burk aktivt kol (grillkol är inte samma sak och har ingenting i munnen att göra!). Doppa en fuktig tandborste i pulvret och borsta tänderna i ungefär en minut. Skölj ur den becksvarta sörjan och borsta därefter med vanlig tandkräm, med en ny tandborste. Resultatet blir efter ett tag bländvita, gnistrande filmstjärnetänder.

 

jessica-4

9 Comments

 1. elinwennman 14 mars, 2016at21:25

  Håller alla tummar och tår <3

 2. Margaretha Jonsson-Widmark 14 mars, 2016at21:37

  Kör hårt!! Fast bra så att du blir godkänd.

 3. Amira 14 mars, 2016at21:45

  Du kommer köra som en gudinna ut ur tunneln och sen kommer du aldrig vilja sluta köra???✨ Lyckosparken kommer Nu????

 4. Elna 14 mars, 2016at21:49

  Grymma du – lycka till med det som återstår, det kommer du att fixa!!!

 5. Anna L 14 mars, 2016at23:26

  Lycka till!!
  Hur går det förresten med vinsterna från adventskalendern? Jag väntar fortfarande med spänning! ?

 6. Användarens profilbild jessica 14 mars, 2016at23:35

  TACK ALLA FÖR ALL ER PEPP! Så glad att ni finns! Ps Anna – alltså vet du din rackarns vinst är i luften ?

 7. Helena Enqvist 15 mars, 2016at06:28

  Lycka till med det sista! Det klarar du!! Vi finns kvar här och väntar. Kram

 8. Louise 15 mars, 2016at10:50

  Lycka till med slutspurten! Vi hänger kvar och längtar så länge!

 9. caroline 15 mars, 2016at20:07

  Åh du klarade det ❤ GRATTIS GRATTIS!!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *