Förlåt!

Jag lever. Jag har nog haft den största frånvaron någonsin från bloggen och jag ber om ursäkt för det. Förklaringen ligger här. Så fort jag har en toalett och ett färdigt badrum  så kommer jag ge er  min historia.

I korta drag: Jag förundras över människor hur de kan bete sig så oproffsigt och illa. Min lägenhet har blivit våldtagen och många värdefulla föremål är skadade, den har inte varit bebolig på 4 veckor, trots att vi “enbart” renoverar vårt badrum.

I kväll samlar vi energi på cykeln, jag längtar efter er!

 

11 Comments

 1. Helena 8 augusti, 2011at08:05

  Utan att veta några detaljer sitter jag här med morgonkaffet och bara kokar. Skickar en stor kram och hoppas att den landar precis där den ska! Puss!

 2. Cizzi 8 augusti, 2011at09:30

  Usch vad illa en del beter sig! Grrrr!

 3. Ann-Margrete Clarén 8 augusti, 2011at09:42

  Har följt detta från början och det finns banne mig inga ord för
  detta tillvägagångssätt. En hantverkare skall man ha ett förtroende
  för, att det sedan kan uppstå lite frågor , ev förseningar under
  arbetets gång, så är det, MEN DETTA ÄR JU RENT UT SAGT FÖR J…..
  Var finns yrkesstoltheten här?………

 4. Åsa 8 augusti, 2011at10:40

  Vännen, Jag blir så arg av att läsa det här. Jag vet hur liknade processer kan få en som person att rasa och må fruktansvärt. Kan förstås inte känna det ni känner, men jag försöker relatera. Och det suger energi och glädje ur ens kropp. Finns det någon yrkesstolthet här? Det är ynkligt att det finns människor som inte håller vad de lovar, är ärliga och gör sitt jobb på ett proffsigt sätt. Det är fruktansvärt hur man kan få “leka” med andras levnadsstandard. Jag hoppas att allt slutar lyckligt för er och att ni får flytta in väldigt snart. Kan vi göra något för er? Kramar i mängder! <3

 5. Pelle 8 augusti, 2011at17:39

  Usch vad trist!
  Har också dålig erfarenhet av hantverkare. Ideliga förseningar och slarvigt utfört arbete. Man känner sig helt maktlös. Tyvärr verkar det som om de dåliga hantverkarna kan fortsätta lura folk. De får nya uppdrag ändå. De drar skam över hela yrkesgruppen eftersom det såklart finns de som är pålitliga också.
  Mvh Pelle

 6. Användarens profilbild jessica 9 augusti, 2011at12:27

  Tack alla för stöd och omtanke! När jag väl har en toa är ni alla välkomna att använda den!

 7. Ida 9 augusti, 2011at13:05

  Jag hoppas verkligen att det snart löser sig på renoveringsfronten och att ni snart kan flytta hem till ett fungerande badrum igen. Det är skrämmande att det finns människor som beter sig så mot andra människor…

 8. Caroline 9 augusti, 2011at22:42

  Nä usch va hemskt dt låter! Hoppas dt löser sig snarast… Hang in there! Stor Kram

 9. Linda 10 augusti, 2011at06:05

  Stackare… man blir ju så arg! Tänk va människor tillåts att leka med andras liv, och så ska man dessutom betala för det! Kram från en som hoppas orka (hinna) spinna något nästa vecka!

 10. Pingback:Ljusglimt « jessica claren

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *