Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Form träning och hälsa

Senast uppdaterad:

Sedan tisdagskväll har jag varit tokförkyld. Pausat all min egen träning och vickat bort klasser och var lite smått orolig att jag inte skulle hinna komma ordentligt på benen till lördagens inspirationsklasser på Form träning och hälsa ute i Knivsta.

Jag snorade lite på lördagsmorgon men kände mig i princip frisk. På väg ut till Knivsta badade hela världen i magisk höstluft, solsken och kaskad av gula och röda toner på träden.

Nikola och Anna som driver Form är helt otroligt ödmjuka och härliga och har ett lika härligt gäng av instruktörer och medlemmar. Ni vet så man blir lite sådär kär i hela gänget.

Ett kombinationspass i löparskorna på mjuk skogsstig och Epic Ride 2.0 på sadeln. J var med som suverän hjälpcoach. Det finns inget härligare än träningsglädje och nyfikenhet på kroppens förmåga.

Extremt stort tack att jag fick gästa er och tack Nikola för en smärtfri lördag (han simsalabimade över min smärtande baksida).

 

 

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.