Form träning och hälsa

Sedan tisdagskväll har jag varit tokförkyld. Pausat all min egen träning och vickat bort klasser och var lite smått orolig att jag inte skulle hinna komma ordentligt på benen till lördagens inspirationsklasser på Form träning och hälsa ute i Knivsta.

Jag snorade lite på lördagsmorgon men kände mig i princip frisk. På väg ut till Knivsta badade hela världen i magisk höstluft, solsken och kaskad av gula och röda toner på träden.

Nikola och Anna som driver Form är helt otroligt ödmjuka och härliga och har ett lika härligt gäng av instruktörer och medlemmar. Ni vet så man blir lite sådär kär i hela gänget.

Ett kombinationspass i löparskorna på mjuk skogsstig och Epic Ride 2.0 på sadeln. J var med som suverän hjälpcoach. Det finns inget härligare än träningsglädje och nyfikenhet på kroppens förmåga.

Extremt stort tack att jag fick gästa er och tack Nikola för en smärtfri lördag (han simsalabimade över min smärtande baksida).

 

 

1 Comment

  1. Fanny Roethlisberger 13 oktober, 2013at11:20

    men vänta VÄNTA lite nu. Du var i Knivsta igår? DÄR JAG BOR? Där jag just igår hade en nybakad saffrans cheesecake med pistagebotten som bara skrek efter fika-sällskap?? Du vet spåret ni sprang på? Mmm, inte många hundra meter från mitt hus.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *