Tekniken har verkligen inte varit på min sida de senaste dagarna. Hårddisken på min dator är död, vi har verkligen försökt allt, alla har försökt allt – och den är bortom räddning. Igår som grädde på moset gick min mail ned följt av att bloggen låg nere. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Vad är sannolikheten liksom? Hursom det är inte så mycket att göra åt det mer än att gilla läget och skratta åt det samt svära lite lätt.

Sara hade frågestund förra veckan och jag tänkte dela med mig. Lär känna mig. Vad vill du veta? Högt och lågt. Fråga.

julafton 2013-22


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center