Frågestund och teknikstatus

Tekniken har verkligen inte varit på min sida de senaste dagarna. Hårddisken på min dator är död, vi har verkligen försökt allt, alla har försökt allt – och den är bortom räddning. Igår som grädde på moset gick min mail ned följt av att bloggen låg nere. Jag skrattade så jag höll på att kissa på mig. Vad är sannolikheten liksom? Hursom det är inte så mycket att göra åt det mer än att gilla läget och skratta åt det samt svära lite lätt.

Sara hade frågestund förra veckan och jag tänkte dela med mig. Lär känna mig. Vad vill du veta? Högt och lågt. Fråga.

julafton 2013-22

Total
0
Shares
Comments 13
 1. Hur har du lärt dig att tänka så positivt och konstruktivt? Eller är du bara sån? (Wow!) Är du aldrig sur och på dåligt humör och tycker folk är knäppa? :)

 2. Älskar dina “rules of the soul” – sparar ner alla till mobilen och kollar då och då när jag behöver pepp! Skickar dem även till min mamma som alltid blir lika glad!
  Jag undrar vad du arbetar med och om du har tips på var man kan köpa bra men inte så dyra träningskläder?

 3. Hur tänker/jobbar du för att vara inspirerande och uppmärksam på varje klass? Att det inte bara “går på rutin”. Tips på att bli en ännu bättre cykelinstruktör alltså! :)

 4. Först och främst, tack för en grym blogg och inspirerande blogg! :)

  Min fråga till dig är hur du blev en Nike Master Trainer och jobbar med hälsa/träning? Slumpen eller har du målmedvetet jobbat mot det?

  Har du något mer jobb vid sidan av?

  Nike Run Club är föresten hur kul som helst. Jag önskar bara att jag oftare hade möjlighet att åka in till stan och springa mer er.

  Hälsningar,
  Maria

 5. Hej!

  Hur kom det sig att du började jobba med träning och hälsa?
  Vad har du för utbildning?

  Som sagt, gillar att hänga här inne! Keep up the good work!

  Kram L

 6. Jag skrev först men det verkar inte blivit publicerat…

  Först; Jag älskar dina “rules of the soul”! Sparar ner till mobilen och plockar fram när jag behöver pepp. Skickar även till min mamma som alltid blir lika glad!!

  Jag undrar vad du arbetar med samt om du har några tips på var man kan köpa bra och inte så dyra träningskläder? Sedan undrar jag även om och i så fall hur du står emot all vikthets som lagt sin “mörka, onda hand” på så många människor?

  Tack!

 7. Du anar inte vilken positiv energi du förmedlar. Det hjälper mig varje dag, speciellt när livet känns tungt.
  Visst är det så att du är i Ramundberget lite då och då? Jag har aldrig varit i Ramundberget men tycker att det verkar tokmysigt.
  Min vision är att arbeta i fjällen nästa säsong, helst i skidbacken eller skidspåret just för att jag aldrig mår så bra som på en fjälltopp. Vad är det bästa med Ramundberget och hur är stämningen? Har du arbetat/levt i fjällen?

 8. Hur ska jag tänka när jag planerar min träningsvecka för att träna hela mig och därmed bli starkare och snabbare?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Hemma hos mig

Hemma hos mig

Next
Dagens PT-pass

Dagens PT-pass

Dagens pass med PT-Pernilla gjort

You May Also Like