Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Från bröllop till Finnmarksturen

Senast uppdaterad:

I helgen har jag både hunnit fira kärleken och cyklat Finnmarksturen. Vackraste Anna och Mitcho sa ja till varandra och jag och J testade att ha ett bröllop som uppladdning inför en tävling.

Extremt trötta kom vi till start i Ludvika. En minut innan start öppnade himlen sig. Finnmarksturen bjöd på rejäla klättringar och någonstans i bröllopsyran hade jag fått för mig att klättringarna skulle ta slut efter 5 mil. Det var inte alls riktigt så precis. Mina växlar tjorvade rätt bra och för femtioelfte loppet kunde jag inte köra på tyngsta växeln. Jag tog mig i mål som 5:a i damer elit.

 

 

Bild lånad från Sara.

0
Föregående
Rules of the Soul

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.