Från bröllop till Finnmarksturen

I helgen har jag både hunnit fira kärleken och cyklat Finnmarksturen. Vackraste Anna och Mitcho sa ja till varandra och jag och J testade att ha ett bröllop som uppladdning inför en tävling.

Extremt trötta kom vi till start i Ludvika. En minut innan start öppnade himlen sig. Finnmarksturen bjöd på rejäla klättringar och någonstans i bröllopsyran hade jag fått för mig att klättringarna skulle ta slut efter 5 mil. Det var inte alls riktigt så precis. Mina växlar tjorvade rätt bra och för femtioelfte loppet kunde jag inte köra på tyngsta växeln. Jag tog mig i mål som 5:a i damer elit.

 

 

Bild lånad från Sara.

Total
0
Shares
Comments 5
  1. Grymt med en 5e-plats Jessica! Inte illa alls trots ooptimal uppladdning. Vilket bröllop det ser ut att vara, kan ju inte bli annat med underbara Anna och Mitcho! Kram

  2. Tack Nellie! Visst är hon vacker!
    Sara – blev så himla glad av att se dig och förvånad över att någon hejade på mig! <3

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
NTC on the roof

NTC on the roof

Vi samlade ihop drygt 100 träningssugna tjejer för att köra NTC

Next
Rules of the Soul

Rules of the Soul

You May Also Like