Första dagen på veckan

Måndag. Första riktiga vår och försommarvärmen landade i Stockholm igår. Jag körde barbent och var för varm i början av passet och sedan efter några timmar när solen började gå ned, för kall. Fy tusan. Men sjukt härligt att känna ljumma vindar mot bar hud i början. Hurra för våren och sommaren alltså. Men satan (förlåt!) vad jag frös när jag kom hem. Stod i dunjacka och mössa och grillade.

Råder lite Stravahysteri i min omgivning. Strava vilken grej alltså. Önskar att jag kommit på det själv. Jag tycker är himla underhållande att för vissa så räknas inte passen om de inte hamnar på Strava. Jag använder själv Strava och gillar självklart att sopa hem QOMs och KOMs – men laddar långt ifrån upp alla pass jag kör. Så använda Strava nyfiket och smart – och pass räknas vare sig de ligger i någon social feed eller enbart i ditt eget träningsminne.

På lördag är det race. Premiär. Lidingöloppet och det ska bli över 20 grader.

Vaccination mot TBC och annat riktigt tråkigt som fästingar släpar med sig, är det något man ska ta?

Mamma och pappa är här och vi fixar alla trädäck runt huset med hjälp av pappa och högtryck. Solen ramar in vårt paradis. Så magiskt vackert.

Håret – det är inte kort längre. Har jag sagt det? Långt som tusan nu. Eller ja allt är relativt men ni fattar.

 

jessica-claren

 

2 Comments

  1. Rund är också en form! 2 maj, 2016at19:58

    Strava, vad är det…?
    Nä, skojar bara. ;-) Men använder det inte själv.

  2. Amira 2 maj, 2016at20:21

    Tycker absolut du ska ta vaccination mot TBE. Fästingbett är ingen hit. Och på lördag börjar din tävlingssäsong ju?Anar att du är taggad upp över öronen? Jag kommer självklart och hejar❤️
    Måste få säga att du är så himla, himla fin i ditt långa hår ??✨

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *