Jag hade helt och hållit glömt av att jag blivit erbjuden via Mathem.se att testa deras frukostkasse utplockad av Renee Voltaire. Eftersom jag är fenomenal på att slarva med, glömma bort etc min frukost och snarare göra den till lunch, blev jag överlycklig när påsen kom. Det kanske är en ganska bra idé att få frukosten till dörren liksom.

Plus: Innehållet är faktiskt helt ok. Frukten och grönsakerna fräscha. Jag som gillar smoothies var nöjd med valen. Renees produkter är fantastiska. Så genialiskt förpackade med små fina budskap.

Minus: Jag hade påtalat och noterat att jag är laktoskänslig och får ändå vanlig yoghurt. Är frukten ekologisk? Hade gärna sett en proteinkälla i påsen.

Hemkörning av mat  & en grym  matkasse,  tack Mathem för att jag fick prova.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center