Galet bra service… det gillar fröken Clarén

Löplabbet går från klarhet till klarhet. Det kan inte undgått någon, allra minst Löplabbet att hela Sverige springer, med besked, fortfarande. På Kungsgatan märks det att framförallt genom att Löplabbet bitvis tar över. För några veckor sedan var jag nere på just Löplabbet för att köpa ytterligare ett par löparskor för att varva med mina andra. Jag möttes då av en igenbommad butik och hänsvisning lite längre på Kungsgatan till en större lokal, Scholls fd butik. Idag när jag återvände ner dit med samma skor jag köpte då har de slagit upp en till löplabbet i den då igenbommade gamla butiken… denna butik enbart med fokus på raceskor. Coolt tycker jag. Heja löplabbet!

Jag återvända alltså dit med mina Saucony som jag inhandlade för ett par veckor sedan för att ha en sko med mer dämpning till mina långrundor och för att kunna varva två par så att dämpningen och sulan hinner återhämta sig. Jag kommer förmodligen inom kort endast springa i ett och samma märke… mer om det sen.

Jag har aldrig haft problem med att någon löparsko gjort min Hallus Valgus har blivit värre… snarare har all min barfota träning, yoga, Body Balance, funktionella träning samt löpning gjort min Hallus bättre.

Men efter att ha sprungit 4-5 gånger i Saucony skon samt varvat den med mina andra för att utröna om smärtan kom från båda skorna eller enbart ett par eller av någon annan anledning… kunde jag dra slutsatsen att Sauconyn gjorde det värre…. Precis över min knöl går nämligen en förstärkning på skon som trycker och förvärrar min Hallus.

Jag trodde aldrig att Löplabbet skulle ge mig en annan sko efter det att jag sprungit. Men det gjorde de. Helt galet bra service, igen! Heja Löplabbet, en gång till!

1 Comment

  1. Jojohanna 8 augusti, 2010at17:36

    Vad roligt att det går bra för Löplabbet. Jobbade extra där för ett par år sedan när jag pluggade i Stockholm, och då var det verkligen jätteviktigt med den service som du beskriver. Nöjda kunder är ju de bästa kunderna… Iallafall, det var faktiskt inte därför jag ville lämna en kommentar, utan mest tacka för en inspirerande träningsblogg, med massa substans.

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *