Gerdahallens inspirationsdag – del 1

I am radiating a big wave of appreciation and love to all of you that made my Saturday rock my heart, soul and mind – all over again.

Tusen tack för ett enormt bra arrangerat event Anna och tack A L L A som delade både hjärtslag och andetag med mig på mina klasser.
Också ett enormt tack till alla som engagerade sig i att hjälpa mig med att skaka fram kläder, skor o dyl efter det att SAS slarvart bort mitt bagage på Arlanda.

Sätt dig ner och skratta med mig – jag börjar från början.

Min vecka har varit enormt händelsrik och utmanande på ett lite annorlunda sätt. Någonstans så är det förmodligen någon eller något som vill säga mig något. Det började med att mitt visum till Ryssland inte gick igenom – vilket efter många om och men är löst. Så om allt går som det ska sitter jag på planet på onsdag till Moscwa för att hålla Incycles grundutbildning i cykling.

På måndagen började jag helt plötsligt få “fel” samtal till min telefon. Jag har avslutat min tjänst på mitt fd jobb och i och med det ska jag få en överlåtelse på mitt nummer (som jag haft sedan innan) – givetvis så går aldrig en sådan process friktionsfritt. De gjorde fel och fel på nytt vilket sedan också TRE gjorde som “glömde” skicka ut mitt nya simkort.Detta ledde till att jag varit helt mobillös i en vecka. Skönt, absolut. Frustreande, absolut.

Fredag kväll och mobilen kommer igång vid 1930, precis i samband med att jag checkar in mitt bagage på Arlanda med SAS för att flyga till Lund och Gerdahallens inspirationsdag. Väskan var packad med det nödvändigaste och med min musik, cykelskor, kläder, plattång etc. Everything a girl needs. Jag stod ett tag och funderade på att inte checka in bagaget men valde sedan att göra det för att jag inte ville få strul i säkerhetskontrollen (eller för den delen bli av med min Ginger Body Souffle från Origins).
Jag landade och hade 15 minuter att få mitt bagage och sedan hinna med flygbussen. Min väska, knall koboltblå NIKE bag, lyste med sin frånvaro på bagagebandet. Efter ett tag stannade bandet. Jag trodde inte det var sant, min väska med allt jag behövde för mina klasser under morgondagen var inte där. Inte med. Den trötta kvinnan i SAS bagageservice var inget vidare hjälpsam och påtalade flera gånger att hon ville hem och “att det är sådant som händer”. You say what!!! Jag yogaandades (fräste inombords) men påtalade HUR viktigt det var att jag hade bagaget på plats senast 08:00 på morgonen därpå. Svaret jag fick var, “tyvärr första flyget landar klockan 11:00” – mao då jag började min sista klass.

Jag började ringa alla som jag kunde tänka mig just då skulle kunna trolla fram ett par skor i min storlek, en sportbh eller ngt. Jaime försökte få med en ny väska med SJ – pga att någon snott koppar från ledningarna så var det stop i Nässjö, vilket i sin tur skulle leda till att jag aldrig skulle lyckas få väskan i tid eller för den delen tajma tåget.
Vad är sannolikheten att det ska vara stopp i tågtrafiken just när jag behöver den som mest. Med tanke på ovanstående berättelse, kanske ganska stor.

Nytt försök med Swebus – 3 förarbyten och de vägrade ta väskan.

Det var bara att gilla läget. Vi bestämde att jag skulle låna kläder av Anna och försöka låna ett par skor. Tack alla som var delaktiga och jaga in grejor till mig och tack Lotta & Oscar som sedan lånade ut sina skor. Jag tog Lottas så Oscar kunde använda sina. 1 storlek försmå men väldigt snygga.

Jag storshoppade i ganska hetsigt tempo 22:50 på ICA vid stationen i Lund (som stänger 23:00) och ber om ursäkt ansiktet för att jag smorde dig med billig ansikstkräm, tror det var första gången under min livstid. (Tack mamma för den dyra vanan.).

Slutet gott allting gott. Jag är hemma med väskan och med en pakeringsböter som vi fick vid Bromma flygplats. Det kommer komma något fantastiskt gott ur detta.

Bilden från yogasalens varma kärlek – Bild tagen av Ulrika. <3

 

6 Comments

 1. Josefin 10 mars, 2012at20:01

  Oj vilken vecka… men en sak som är säkert det påverkade inte dig på Playfull yogan idag. Tack för en härlig klass!! Precis vad jag behövde just då efter två pass i benen, åter hämtning och ny energi!

 2. Martina 11 mars, 2012at03:24

  Det här låter kanske lite konstigt, men för herrans massa år sen typ runt 2000, tror jag du sovit över hos mig en helg? Kan det stämma? Du kom ner från Norrland (Umeå? Luleå?) för att göra något i Sthlm och jag bodde i Sköndal. Du och ditt namn känns så bekant för mig :)

 3. Sara 11 mars, 2012at08:40

  Höllviken och Formtoppen tackar för skön, inspirerande cykling… Tror du väckte my inner warrior :-)

 4. Annie 11 mars, 2012at19:23

  Holy crap. Ja något i universum ska tydligen testa dig! Men du segrade! Kram

 5. Uppochhoppa 12 mars, 2012at14:37

  Men ÅH liksom. Konspirationen! Förresten, smorde du inte ansiktet med bodylotion när du var typ i …Göteborg senast?! ha, ha, minne för detaljer… Kram!

 6. Användarens profilbild Jessica 13 mars, 2012at08:56

  Jo Sofie du har sååå rätt – den var iaf dyr ha ha ha

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *