godmorgon – samt hund med sjukt dåligt morgonhumör

Startar morgon med att låta en av mina ännu inte presenterade “miracle makers” skölja med ljummen varm dryck genom kroppen. Min älskling som jag seriöst inte skulle kunna klara mig utan, min nespressomaskin Allan. Jag är ju en fashionista och designfreak, så jag älskar mina Filippa K muggar, ungefär lika mycket.

IMG_0995

IMG_0996

Rambo har världens sämsta morgonhumör… Behöver inte skriva mer… tycker bilden talar för sig själv. När en hund visar tänderna beror det oftast och uteslutningsvis på ilska eller rädsla, men i fallet Rambo så kan det ha en uppsjö av betydelser. Som i det här fallet… stick jag vill sova.

IMG_0947

Kommer senare idag snacka lite om upplägget på mina cykelklasser de närmsta tre veckorna. Så länge får ni njuta av Mobys “nya” singel, som garanterat kommer dyka upp under någon intervall framöver.

Mistake (Stop Motion Version by Katy Baugh) from Moby on Vimeo.

2 Comments

  1. Sofia 12 oktober, 2009at10:40

    rambo gör sig så bra som piraya/gremlin :)

  2. Mikkan 12 oktober, 2009at14:08

    Haha, rolig jycke! Önskar att min visade tänderna sådär ibland, charmigt värre! ;)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *