Startar morgon med att låta en av mina ännu inte presenterade “miracle makers” skölja med ljummen varm dryck genom kroppen. Min älskling som jag seriöst inte skulle kunna klara mig utan, min nespressomaskin Allan. Jag är ju en fashionista och designfreak, så jag älskar mina Filippa K muggar, ungefär lika mycket.

IMG_0995

IMG_0996

Rambo har världens sämsta morgonhumör… Behöver inte skriva mer… tycker bilden talar för sig själv. När en hund visar tänderna beror det oftast och uteslutningsvis på ilska eller rädsla, men i fallet Rambo så kan det ha en uppsjö av betydelser. Som i det här fallet… stick jag vill sova.

IMG_0947

Kommer senare idag snacka lite om upplägget på mina cykelklasser de närmsta tre veckorna. Så länge får ni njuta av Mobys “nya” singel, som garanterat kommer dyka upp under någon intervall framöver.

Mistake (Stop Motion Version by Katy Baugh) from Moby on Vimeo.


jessica

a stunning soul. fabulous spirit. a body as a temple. everything united in the biggest heart. thank you for visiting. remember to stay true to yourself and embrace your inner warrior.

Author posts

Privacy Preference Center