Gynning pa omslaget till Runner’s World

Jag har skrivit om det så många gånger förut och kommer förmodligen upprepa mig lika många gånger till – Jag är sjukt fascinerad av löparboomen som råder i Sverige.

Inte allra minst slog det mig igår när jag gick ner vid vattnet här på Kungsholmen och fick typ ducka och veja undan för löpare efter löpare, i alla dess former. Alla kan ju verkligen springa, på ett eller ett annat sätt . Så nu när Carolina Gynning målas upp som värsta löpardrottningen av media får jag andas lugnt och bara påminna mig själv att fasiken så är det – alla kan springa och kan hon motivera någon till att snöra på sig skorna så är det bara en bra grej. Hon är stundvis en “cool cat” som vänt sitt liv till ett mera hälsosamt. Jag tycker visserligen att det finns bättre förebilder och att hon borde skita i att dricka Celsius men hon har fler än ett rätt, faktiskt, hon är löpare, skåning och har rätt märke på sig… så ok Runners World, hon kanske faktiskt bör hamna på omslaget.

Total
0
Shares
Comments 1
Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Prev
Heja Les Mills

Heja Les Mills

Jag är som sagt ordentligt svag för genomtänkt, smart och bra marknadsföring med

Next
New beloved ones

New beloved ones

Jag har två nya kärlekar i mitt liv (de andra är givetvis kvar)

You May Also Like