Bokning är öppen för Tjeckien - du hittar den genom att klicka här!

Häng med på ett pass

Senast uppdaterad:

Ni har önskat, och jag har självklart hört er! Ni vill ha mer av min träning. Så jag tänkte att ni får följa med på ett pass med Hans.

Vi belastar kroppen i riktningar och med kraft, för att stärka mig där jag kanske inte är som starkast. Eller rättare sagt, hjälpa kroppen att bli ännu starkare och hantera krafter betydligt smartare.

Jag har starka ben. Jättestarka. Tack och lov, med tanke på hur mycket jag (och indirekt Mattias) kämpar för att få mig snabbare, starkare och uthålligare. Många timmar på cykeln sätter spår så klart.

0

Välkommen hit!

Jessica har varit i bloggosfären sedan begynnelsen och är idag en av de stora rösterna inom hälsobranschen och cykelindustrin i Norden.