Happy thighs smoothie

  • 2 msk Hampa proteinpulver
  • 2 dl Frysta bär (blåbär, hallon, jordgubbar & björnbär)
  • Kokosolja
  • mandelmjöl eller vanlig mjölk efter behag

 

Mixa allt och vola!

Missa inte att ni som läser min blogg har 20% inne på superfruit.se, ange bara superfoodpasvenska när ni checkar ut.

 

 

Psst… hampaprotein är bra skit och gör absolut våra lår mätta, glada och lyckliga. Förpackade sådär snyggt som bara du kan.

 

Hampa antas ha sitt ursprung på Himalayas sluttningar och är en ettårig ört som växer väldigt fort, är tålig och robust och vid skörd kan växtens alla delar brukas till olika ändamål. Fibrerna i stjälken används till papper, rep och tyg. Hampafrön hör utan tvekan hemma i kategorin Superfoods och hela 80 % av den totala oljevolymen består av essentiella fettsyror vilket få andra frön uppnår. Hampans frön är en rik källa på högvärdigt protein och essentiella aminosyror. Våra skalade hampafrön är behandlade med modern teknik för att näringsinnehållet skall behållas på bästa sätt.

Superfruits Hampa protein är ett perfekt substitut för alla laktosallergiker som inte kan äta vanligt whey protein. En portion om 30g hampaprotein innehåller 45% protein, 20% kostfiber och mer än 10% omegafetter! Super i frukostsmoothien, som mellanmål eller efter träning!

Pulvret är RAW, odlat utan bekämpningsmedel och innehåller inga tillsatser!

 

 

3 Comments

  1. Helle 9 juni, 2011at17:57

    Hej! Ville bara meddela att rabattkoden har ett “s” för mycket och är istället superfoodpasvenska och inte superfoodspasvenska. Var lite frustrerad där i kassan ett tag, men nu har jag gladeligen beställt hem både hampaprotein och gojibär! :)

  2. Användarens profilbild jessica 9 juni, 2011at21:58

    Tack Helle! Ska genast korrigera!

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *