Har jag berättat…

… att jag ska köra cykelvasan? Tack vare Sofia  som har varit en fantastisk initiativtagare till detta (jag skriver under på Åsas ord). Med anledning av detta känner jag att jag måste sälja min carbonhingst som endats rullat 12 mil. Han är så himla vacker, men jag borde skämmas om jag behåller honom och inte ger honom ett bättre hem där han får rastas mer, med tanke på att han kommer få konkurrens av en mtb.

Så, nu är han till salu. Är du sugen?

 

3 Comments

 1. ck 11 oktober, 2011at19:31

  Mycket sugen! Vad är det för stl på’an?

 2. Annie 11 oktober, 2011at22:36

  Schnygg! Pris?

 3. Användarens profilbild jessica 11 oktober, 2011at23:22

  Åååh jag gör ett nytt inlägg om honom med all info!
  :)

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *